Servicesmonteurs

Standplaats: Schoondijke

  • Aantal uren: 40
  • Opleidingsniveau: MBO

Functieomschrijving

Onze opdrachtgever is specialist in hydraulische aandrijftechniek. Als servicemonteur werk je samen met enthousiaste collega’s aan mooie en innovatieve projecten. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van service-, storings- en onderhoudswerkzaamheden op locatie bij de klant. Niet alleen regionaal, maar ook nationaal en internationaal. Het repareren, reviseren en testen van (gecompliceerde) hydraulische systemen en componenten zijn belangrijke werkzaamheden die je als servicemonteur uitvoert. Daarnaast draag je zorg voor het in bedrijf stellen van onze systemen bij de klant en geef je deze instructies met betrekking tot bediening en onderhoud. Het maken van rapportages en het verwerken van testgegevens zijn ook onderdeel van je functie.

Functie-eisen

Bij onze opdrachtgever zijn ze altijd op zoek naar technisch talent. Al hun medewerkers hebben één belangrijk ding met elkaar gemeen: hart voor techniek. Want daar zit hun kracht in. Heb jij dit ook? Dan zoeken ze jou! Daarnaast heb je goede communicatieve vaardigheden en denk je in oplossingen. Je houdt van aanpakken, bent zelfstandig en flexibel en je wilt jezelf blijven ontwikkelen.

Arbeidsvoorwaarden

Een afwisselende baan in de techniek bij een groeiend innovatief en internationaal gericht bedrijf. Je krijgt de kans om aan uitdagende projecten te werken en jezelf te blijven ontwikkelen.

Interesse in deze vacature? Solliciteer dan direct en laat je cv en motivatie bij ons achter.


Vacaturenummer 312039