Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Service monteur

Standplaats: Hulst

  • Dienstverband: Fulltime
  • Aantal uren: 40
  • Opleidingsniveau: MBO

Jij bent super handig en geeft niet om onregelmatige werktijden. Je voert montage- en reparatiewerkzaamheden uit aan transportbanden en transportinstallaties bij klanten in België, Nederland en Frankrijk. 

Wat ga je doen als Service monteur?
Als service monteur monteer en repareer je verschillende transportbanden bij uiteenlopende opdrachtgevers in de landbouw en industrie maar ook bijvoorbeeld bij pretparken! Je werkt in een team van servicemonteurs en zorgt dat alles in orde is voor de klant. Je keurt en onderhoud de transportbanden en zorgt dat alles volgens de veiligheids- en milieuregels wordt uitgevoerd.

Wie ben jij?
Je bent flexibel en bereid om in de avonden en weekenden te werken en bereid tot overwerk. Je bent betrouwbaar en resultaatgericht.

* Je hebt affiniteit met techniek of hebt een technische opleiding genoten;
* Je bent in het bezit van een rijbewijs B;
* Je hebt een VCA certificaat of wil dit halen.

Je komt te werken bij een bedrijf in Zeeuws-Vlaanderen dat transportbanden levert aan verschillende bedrijven zoals de industrie, visindustrie, zand- en grindbedrijven, overslagbedrijven, recyclagebedrijven, voedingsindustrie etc. De basis is in Zeeuws-Vlaanderen waar ook de grootste productie-unit gevestigd is.

Je ontvangt een mooi salaris met diverse vergoedingen en goede overuurregelingen. Je kunt via dit bedrijf opleidingen en cursussen volgen. 

Interesse? Stuur je CV naar Sonja van IJk, [email protected] of bel voor meer informatie 0115-649521


Vacaturenummer 622757

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 2.391 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.