Senior Technicus Civiel

Standplaats: Borssele

  • Aantal uren: 40
  • Opleidingsniveau: MBO

Functieomschrijving

Als Senior Technicus Civiel ben je samen met je team verantwoordelijk voor alle bouwkundige en civiele onderhouds- en vervangingswerkzaamheden aan de gebouwen van de kerncentrale. Je bereidt onderhoudswerk voor en leidt de uitvoering van de bouwkundige karweien. Je werkt deels buiten waar je leiding geeft aan en instructies verzorgt voor externe medewerkers. Je organiseert toolbox-meetings, verleent vergunningen en handelt werkorders af. Als Senior Technicus Civiel heb je altijd oog voor veilige werkomstandigheden en je grijpt in indien noodzakelijk. Je hebt regelmatig overleg met je collega’s van Onderhoud en Productie om onderhoudswerkzaamheden te coördineren en je gaat het gecontroleerd gebied in om controles uit te voeren. Je doet zelfstandig de werkvoorbereiding voor onderhoudskarweien, maar ook voor kleinschalige projecten. Je bent een echte teamspeler met goede communicatieve vaardigheden en je denkt telkens enkele stappen vooruit.

Functie-eisen

- Een afgeronde technische MBO opleiding Bouwkunde.
- Aanvullende relevante vakopleidingen op Bouw/Civiel-gebied of een HBO niveau zijn een pré.
- Minimaal drie jaar ervaring in het onderhouden van vergelijkbare gebouwen en installaties.
- Ervaring met kwaliteiteitsborgingssystemen in onderhoudsomgevingen.
- Kennis van Engels en Duits in woord en geschrift.

Arbeidsvoorwaarden

EPZ biedt jou een interessante baan met perspectief. Onze kerncentrale blijft tot 2034 in bedrijf en zal al die jaren in de wereldtop blijven qua veiligheid. Dat betekent investeren en innoveren. En ook na 2034 is er nog zeker tien jaar uitdagend werk: de kerncentrale moet worden ontmanteld tot er een groene weide overblijft. Nog nooit vertoond, de wereld kijkt mee.

EPZ is daardoor een bedrijf in ontwikkeling en altijd op zoek naar verbetering. Wij bieden je volop (technische) uitdagingen en stimuleren je om aanvullende vakgerichte opleidingen te doen. Ook jij kunt je dus blijven ontwikkelen. Hoe groter je ambitie, hoe ruimer je opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Daarnaast hebben wij een prettige, informele werksfeer en goede arbeidsvoorwaarden. Mocht je van buiten Zeeland solliciteren: natuurlijk helpen wij jouw eventuele partner met het vinden van werk in onze mooie, ruime provincie. Ook kennen wij een prima verhuiskostenregeling.

Ben jij de nieuwe Civiele Technicus die wij zoeken? Het is een uitdagende functie waarin je samen met je team er voor zorgt dat alle civiele onderdelen en gebouwen op en rondom het terrein van de kerncentrale in goede staat zijn en blijven.

Graag ontvangen wij jouw reactie met CV. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Bouwe Gutteling (Chef Civiel Onderhoud) Tel 0113-356383.


Vacaturenummer 302949

N.V. EPZ

t.a.v. Vermue
Zeedijk 32
4454PM BORSSELE