Schranklader Machinist

Standplaats: s-Heerenhoek

  • Aantal uren: 40
  • Opleidingsniveau: MBO

Functieomschrijving

Voor onze opdrachtgever zoeken wij een machinist voor de schranklader. Als schranklader machinist draag je zorg voor het uitvoeren van de opgedragen werkzaamheden, eventueel bij klanten. Je bent verantwoordelijke voor de dagelijkse gang van zaken met betrekking tot het gebruik van het eigen voertuig op een zodanige wijze, dat de continuïteit van de werkzaamheden is gewaarborgd.

Doordat variabele werktijden mogelijk zijn, wordt er een grote mate van flexibiliteit verwacht. Indien de werkzaamheden dit verlangen, verricht je tevens bijkomende en aanvullende taken. Dit alles in opdracht van, en in overleg met, de uitvoerder.

De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit egalisatiewerkzaamheden met behulp van een leveler. Dit wordt zowel met laser als gps uitgevoerd.

Functie-eisen

Wij vragen een gemotiveerde en flexibel inzetbare Machinist met minimaal 2 jaar ervaring op de shovel. Daarnaast is het een vereiste in het bezit te zijn van een machinistendiploma en een VCA basis certificaat. Indien het VCA verlopen is bestaat de mogelijkheid deze te herhalen. Voor de aanstelling bestaat de mogelijkheid dat er een medische keuring plaatsvindt. Je bent minimaal in het bezit van een rijbewijs B (bij voorkeur BE/C).

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een fulltime baan in een hecht team waarbij professionaliteit en vakmanschap voorop staan. Interesse in deze functie? Solliciteer dan direct en laat je cv en motivatie bij ons achter! Solliciteren kan via sollicitatie@woestwerk.nu


Vacaturenummer 311629