Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Projectleider Systeembouw

Standplaats: Schoondijke

  • Aantal uren: 40
  • Opleidingsniveau: MBO

Functieomschrijving

Als projectleider ben je de organiserende spil in de realisatie van projecten. De activiteiten van de projectleider omvatten alle noodzakelijke acties om de kwaliteit, doorlooptijd en het financi´┐Żle resultaat van het project binnen de planning te houden. Hiervoor maakt de projectleider gebruik van de eigen competenties en de specialisten in het bedrijf.

Je taken bestaan o.a. uit het uitwerken en calculeren van systemen en installaties, het opstellen van inkoopspecificaties, inspelen op mogelijkheden bij klanten en controleren van het projectbudget. Ook het doorspreken van de technische aspecten met de klant, soms ook op locatie, hoort bij je taken. In deze functie vertegenwoordig je de 5 divisies en ondersteun je de klanten.

Functie-eisen

Om de functie van Projectleider systeembouw goed te kunnen vervullen, heb je goede communicatieve en relationele vaardigheden en ben je in staat om grensoverschrijdend te denken om snel tot de beste oplossingen te komen.

Daarnaast heb je:

- Een technische hbo-opleiding (bij voorkeur Werktuigbouwkunde, Mechatronica of Elektrotechniek);
- Kennis van hydrauliek (pre);
- Ervaring in het geven van technisch/commercieel advies (pre);
- Kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Arbeidsvoorwaarden

Een uitdagende functie bij een groeiende, innovatieve en internationaal opererende organisatie, uitstekende arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden voor professionele groei en ontwikkeling.


Vacaturenummer 325088