Project Engineer

Standplaats: Hulst

  • Aantal uren: 40
  • Opleidingsniveau: HBO

Functieomschrijving

Als Project Engineer werk je samen met verschillende disciplines uit de technische sector aan duurzame totaaloplossingen voor de opdrachtgever. Binnen het team ben je mede verantwoordelijk voor het opstellen van engineeringsontwerpen en ben je nauw betrokken bij de uitwerking en oplevering van deze projecten in binnen- en buitenland.

Als engineer ben je een echte teamplayer, maar beschik je ook over een grote mate van inventieve zelfstandigheid. Je hebt niet alleen een technische achtergrond, maar weet deze kennis ook door te vertalen naar een tastbaar product. Dit maakt jou een all-round technicus, die past binnen ons toonaangevend bedrijf.

Functie-eisen

Wat vragen wij van jou?
Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding in de richting Werktuigbouw;
Je hebt minimaal drie jaar ervaring in een soortgelijke functie;
Kennis van AutoCAD Plant-3D is een pré;
Je bent sociaal betrokken, zelfstandig en hebt doorzettingsvermogen;
Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
Bij voorkeur woonachtig in Zuid-West Nederland.

Arbeidsvoorwaarden

Waarom werken bij Colsen?
Colsen is een sociaal familiebedrijf waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. We staan voor innovatieve technologieën op het gebied van duurzame energie, milieu en waterbehandeling. Je wordt onderdeel van een ambitieus team, waar initiatieven en een flexibele werkhouding worden gewaardeerd. Je werkt aan uitdagende projecten en we bieden je een aantrekkelijk salarispakket conform je niveau en potentieel.

Geïnteresseerd in deze functie?
Ben je geïnteresseerd in deze vacature en wil je onderdeel worden van ons familiebedrijf? Stuur dan je CV en motivatie naar mevr. M. Hol (m.hol@colsen.nl) of neem voor meer inhoudelijke informatie over de vacature contact op met Tom Verdonk via 0114-311548.


Vacaturenummer 277407

Colsen

t.a.v. Monique Hol
Kreekzoom 3
4561 GX Hulst