Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Procesoperator B

Standplaats: Terneuzen

  • Aantal uren: 36
  • Opleidingsniveau: MBO

Functieomschrijving

Procesoperator B
Werk mee aan schoon oppervlaktewater!

Bedrijfsinformatie
Woon jij onder of boven NAP? Veel mensen vinden het vanzelfsprekend dat we in Nederland voor een groot deel onder de zeespiegel leven. Gelukkig vinden wij dat niet. Dag en nacht werken onze medewerkers aan sterke dijken, veilige plattelandswegen en schoon en voldoende water. Jij binnenkort ook? Werken aan water is niet alleen nuttig maar ook leuk en nodig! En waar kun je dat beter doen dan in Zeeland? Welkom bij Scheldestromen!

Functie
Als procesoperator B heb je een gevarieerd en uitdagend werkpakket. Je bent de man of vrouw die op de zuivering de technische werken en andere installaties bedient.

Heb jij een afgeronde mbo-4-opleiding in de richting van procestechniek, werktuigbouwkunde of elektrotechniek? Dan zoeken we jou!

Wat zijn jouw werkzaamheden?
Je controleert en stuurt de zuiverings- en slibverwerkingsprocessen en neemt en analyseert afvalwater- en slibmonsters. Je coördineert de aan- en afvoer van hulpstoffen en restproducten en lokaliseert en verhelpt storingen. Je voert mechanisch en elektrotechnisch onderhoud uit.

Je bent als procesoperator B verantwoordelijk voor het rapporteren van bedrijfsgegevens, het analyseren en interpreteren hiervan en voor diverse andere administratieve werkzaamheden.

Je houdt als procesoperator B toezicht op en controleert het onderhoud door andere bedrijven. Ook draai je je hand niet om voor opruim- en schoonmaakwerkzaamheden.

Je draait mee in de storingsdienst binnen de regio Zuid (Zeeuws-Vlaanderen). Hiervoor moet je binnen 1 uur op de storingslocatie aanwezig zijn.

Functie-eisen

• Een afgeronde mbo-4-opleiding, bij voorkeur in de richting van procestechniek.
• Je bent in het bezit van VAPRO-C diploma, of je bent bereid deze opleiding te volgen.
• Een afgeronde UTAZ-opleiding, een opleiding fosfaat- en stikstofverwijdering en een veiligheidsopleiding, of je bent bereid deze opleidingen te volgen.
• Kennis en ervaring in het omgaan met geautomatiseerde systemen.
• Je hebt goede contactuele en sociale vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling.
• Je kunt goed samenwerken.
• Je bent milieu- en veiligheidsbewust.
• Rijbewijs BE.
• In verband met het draaien van storingsdiensten moet je binnen 1 uur op de storingslocaties (Zeeuws-Vlaanderen) aanwezig kunnen zijn.

Arbeidsvoorwaarden

De afdeling Zuivering & Installatiebeheer (ZI)
De afdeling verzorgt de planvorming en uitvoering van de operationele taken van zuiverings-technische werken, poldergemalen, stuwen etc. De afdeling bestaat uit een team Onderhoud en Projecten, een team Ondersteuning, een team Technologie en 3 regio’s (Oost, West en Zuid). In totaal werken er 86 medewerkers binnen de afdeling ZI. Voor meer informatie over de organisatie kan je kijken op https://scheldestromen.nl/vacatures#S.

Aanbod
Waar kun je op rekenen?
Een vaste aanstelling bij waterschap Scheldestromen.
Het waterschap is een flexibele werkgever: we kennen geen vaste werktijden. Je werkt tussen 7.00 en 19.00 uur waardoor je werk en privé makkelijker kunt combineren. Daarnaast kennen wij een informele werksfeer waarbij je veel verantwoordelijkheden krijgt bij het uitvoeren van je werk.

Wat bieden we nog meer?
• Bruto maandsalaris van maximaal € 3.057,- (salarisschaal 7) bij een fulltime werkweek.
• Bovenop het salaris ontvang je een Individueel Keuze Budget (20% van je brutosalaris). Je bepaalt zelf hoe en wanneer je jouw budget besteedt.
• Vergoeding woon-werk verkeer van € 0,19 per kilometer.
• Collectieve zorgverzekering bij diverse zorgverzekeraars.
• Aantrekkelijke pensioenregeling bij ABP.
• We werken zoveel mogelijk digitaal. Je krijgt daarom een laptop, iPad en iPhone in gebruik.
• Ruime scholingsmogelijkheden én een Persoonsgebonden Basis Budget van € 5.000,- per 5 jaar. Dit kun je inzetten voor vitaliteitsdoelen en voor loopbaanontwikkeling.
• Een beoordelingssysteem waarbij je functioneren gekoppeld is aan salarisverhoging.

Procedure
Heb je vragen over de vacature of de procedure?
Wilco Franken, teamleider, kan je alles vertellen over de functie. Wilco is bereikbaar op 06-50839502. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure, dan kun je contact opnemen met Elles Hartog, personeelsadviseur. Elles: 06-12513304.

De procedure
Je kunt je sollicitatiebrief en cv tot en met 21 november a.s. uploaden via de sollicitatiebutton.
Een digitaal competentieonderzoek maakt onderdeel uit van de procedure.

De gesprekken vinden plaats op 2 en 3 december a.s.

Acquisitie stellen wij niet op prijs.


Vacaturenummer 317246