Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Procesoperator

Standplaats: Vlissingen

  • Dienstverband: Fulltime
  • Aantal uren: 40
  • Opleidingsniveau: MBO

Wil jij als operator werken in een maatschappelijk betrokken en duurzaam bedrijf die ruimte biedt voor ontwikkeling en scholing? Dit bedrijf zo groot als 22 voetbalvelden met maar liefst 28.000 zonnepanelen kan zomaar jouw nieuwe werkplek worden!

Waar staat het bedrijf voor?
Bij deze organisatie staat veiligheid hoog in het vaandel, net als duurzaamheid. Zo hebben ze een eigen waterstofplant, waardoor ze het gebruik van aardgas reduceren. Humor, informele sfeer en persoonlijk contact zijn de ingrediënten die de uitstekende arbeidsomstandigheden bevorderen. Je komt in een vaste ploeg te werken met ongeveer 12 collega’s. Bij dit bedrijf werken ruim 400 medewerkers, maar de sfeer is familiair en informeel. 

Wat ga je doen:
Bij jou is uitdaging welkom, want als Procesoperator heb je uiteenlopende werkzaamheden. Jij hebt een cruciale functie binnen het proces en zal veel ervaring, kennis en kunde over het draaiende houden van het proces moeten leren. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat het proces optimaal draait. Je draagt zorg voor het uitvoeren een juiste werking van de installaties en kwaliteitscontroles volgens beschikbare werkinstructies en gedragsregels en communicatie daarover. De Procesoperator draagt bij aan productievoortgang, meldt storingen en draagt bij aan een veilige, ordelijke en nette werkomgeving. Het zal even duren voordat je alle processen helemaal kent, maar daar wordt ook de tijd voor genomen. Daarnaast vinden ze het belangrijk dat je je blijft ontwikkelen, dus bieden ze je volop mogelijkheden voor opleiding en training. Het is ook mogelijk om op termijn door te groeien naar een leidinggevende positie.

Wie ben jij?
• Jij bent in bezit van een afgeronde MBO (AOT/WTB of Vapro) diploma
• Je bent resultaatgericht en nauwkeurig
• Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel én een gezonde dosis ambitie

Wat bieden wij jou?
Een baan in een 5-ploegendienst rooster, startsalaris van €2960,- bruto exclusief 30% ploegentoeslag en 25 vakantiedagen! Daarnaast bieden zij een uitgebreid pakket met secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:
• 13e maand;
• Jaarlijkse bonus;
• Trainings- en opleidingsmogelijkheden;
• Een uitdagende en afwisselende baan met doorgroeimogelijkheden
 
Meer weten? 
We kunnen ons voorstellen dat je misschien nog vragen hebt. Bel, app of mail onze collega Michelle van Leerzem (06-30023896/0115-649521/[email protected]). Natuurlijk kun je ook gelijk solliciteren, we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. 


Vacaturenummer 827056

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 1.859 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.