PLC Programmeur

Standplaats: Middelburg

  • Aantal uren: 38
  • Opleidingsniveau: HBO

Functieomschrijving

Ben jij dé PLC Programmeur die graag vakinhoudelijk werkt maar die ook graag verantwoordelijkheid op zich neemt? Dan ben jij wellicht de nieuwe PLC Programmeur bij TPU.
Als PLC Programmeur ontwikkel je zelfstandig of in teamverband PLC besturingen voor machinebouw. Je controleert de programma’s en daar waar nodig kom je met aanpassingen en verbeteringen. Je hebt nauw contact met leveranciers, met je collega’s van verkoop en met je collega’s in de werkplaats. Je zorgt voor het verhelpen van storingen zowel in de werkplaats als bij de klant en ondersteunt de storingsmonteurs waar. Je komt met ideeën en voorstellen om de kwaliteit en de presentatie van de oplossing en van TPU verder te professionaliseren. Als bedrijf streeft TPU naar continue innovatie in denken en doen. Binnen de TPU organisatie kun je je uitstekend ontwikkelen.

Functie-eisen

Je hebt MBO+/HBO werk- en denkniveau en liefst een opleiding Elektrotechniek of Mechatronica afgerond. Je hebt affiniteit met het werken en met het programmeren van PLC’s (o.a. Siemens en OMRON) en met het in bedrijf stellen van machines.
Je bent technisch geïnteresseerd, je kunt goed overzicht houden en je kunt je eigen tijdsplanning beheren en bewaken. Je werkt nauwkeurig en staat open voor feedback. Je vindt het leuk om intensief met collega’s samen te werken maar je kunt ook goed zelfstandig werken. Daarnaast heb je een hoog kwaliteitsbewustzijn. Verder ben je communicatief vaardig en in staat om zowel intern als extern op een prettige en samenwerkingsgerichte wijze doelen te behalen.

Arbeidsvoorwaarden

Een zelfstandige functie met veel diverse taken en doorgroeimogelijkheden
Veel ruimte voor eigen inbreng en creativiteit
Prettige werksfeer
Een collectief pensioen
Uitstekende overige primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden


Vacaturenummer 312664