Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

PHP Developer / Assistant IT Manager

Standplaats: Goes

  • Aantal uren: 40
  • Opleidingsniveau: HBO


Ben jij degene die wij zoeken?

-          Je bent een HBO-er ICT, of gelijkwaardig niveau

-          HTML, PHP, Java, SQL, XML zijn jou allemaal bekend

-          Je houdt van afwisselend werk, van applicatie ontwikkeling en onderhoud tot integratie tussen verschillende systemen zoals Salesforce, ERP, webshop, etc.

-          Of het nu collega’s, onze dealers of andere eindgebruikers zijn, jij zet hen op nummer 1

-          Kennis en creativiteit pas jij toe om de tools tot een succes te maken

Zijn wij degene die jij zoekt?

Bij Timesavers krijg je de vrijheid om jouw plannen uit te voeren. Processen efficiënter in te richten. En dit allemaal in een rustige omgeving. Daarnaast wordt er goed voor jou gezorgd door middel van een maandelijkse lunch, leuke groepsuitjes en gezellige online Teamly groepen. Natuurlijk willen we graag dat je fit blijft en daarom hebben wij een fietsplan, lease a bike en bedrijfsfitness. Ook horen o.a. 40 vrije dagen (atv en verlof) bij onze arbeidsvoorwaarden.

Wat maakt Timesavers, Timesavers?

Een informele sfeer, korte lijnen en een grapje tussendoor. Collega’s staan voor elkaar klaar en samen komt het altijd goed. En heb je interesse in een opleiding om je kennis uit te breiden? Daar werken wij graag aan mee!

Timesavers "Innovation made tangible"
 
Heb jij interesse in deze functie?
Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV! Je kunt reageren via ons Sollicitatieformulier. Website: Meer informatie >>>


Vacaturenummer 832316

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 2.304 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.