Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Monteur Mechanisch

Standplaats: Borssele

 • Dienstverband: Fulltime
 • Aantal uren: 40
 • Opleidingsniveau: MBO

Monteur Mechanisch Onderhoud
40 uur per week

 

‘Uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden op veilige en milieuverantwoorde wijze. Samen werken én successen vieren met je collega’s. Zo ziet je baan als Monteur Mechanisch Onderhoud  bij EPZ eruit’.

EPZ zoekt een Monteur Mechanisch Onderhoud. Het betreft een fulltime functie. Wij bieden jou naast een uitdagende baan ook een goede work-life balance zoals de mogelijkheid tot flexibel werken en meer dan 40 vakantiedagen.

Mocht je van buiten Zeeland solliciteren: natuurlijk helpen wij jouw eventuele partner met het vinden van werk in onze mooie, ruime provincie. Ook kennen wij een prima verhuiskostenregeling.

 Ben jij de nieuwe Monteur Mechanisch Onderhoud die wij zoeken? Lees dan snel verder.

 Jouw functie

 • Je voert preventieve en storingsafhankelijke onderhoudswerkzaamheden uit aan de werktuigbouwkundige installaties van onze centrale;
 • Je werkt op een veilige en milieu-verantwoorde wijze;
 • Je houdt toezicht op een correcte uitvoering van onderhoudswerkzaamheden bij revisies of andere grote onderhoudsprojecten;
 • Je verricht werkzaamheden ten behoeve van het opheffen van urgente storingen.
 • Je draait (na inwerkperiode) mee in consignatiedienst.

 Jouw profiel

 • Eis: Afgeronde MBO opleiding niveau 3 of 4 richting werktuigbouwkunde, procestechniek of mechanische techniek;
 • Ten minste twee jaar werkervaring in mechanisch onderhoud;
 • Aanvullende afgeronde cursussen op gebied van inspecteren, meten, uitlijnen, lassen en veiligheid;
 • Je kan goed samenwerken, ben gedisciplineerd en kan zorgvuldig handelen.

 Ons aanbod

 • Een aantrekkelijk bruto maandsalaris gebaseerd op je ervaring en opleiding;
 • EPZ vindt een goede work-life balance zeer belangrijk. Daarom krijg je 20 wettelijke vakantiedagen, vijf bovenwettelijke verlofdagen, dertien ADV-dagen en een vitaliteitsbudget van 2,5 dagen. Kortom, meer dan 40 vakantiedagen!;
 • Betaald ouderschapsverlof;
 • Mogelijkheid om opleidingen te volgen;
 • Toegang tot onze benefitshop. Je kan bijvoorbeeld maandelijks je vakantiegeld uit laten betalen;
 • 10% korting op collectieve zorgverzekering bij Zilveren Kruis Achmea.

Zie ook https://www.epz.nl/themas/werken-bij-epz/arbeidsvoorwaarden/.

Onze organisatie
Wij produceren al meer dan 40 jaar elektriciteit op een veilige en betrouwbare manier. Er werken bij ons bijna 500 mensen die samen een kleine 600 MegaWatt maken met windturbines en de enige kerncentrale van Nederland. Onze energie is volledig klimaatneutraal en genoeg voor ruim 1 miljoen huishoudens. Daarmee zijn we de grootste elektriciteitsproducent van Zeeland. Veiligheid staat voorop bij al onze handelingen, besluiten en overwegingen. Het voortdurend verbeteren van prestaties en installaties is verankerd in het werk van al onze medewerkers. Zo vragen wij jou bij indiensttreding een VOG aan te vragen en (functie afhankelijk) krijg je een medische keuring. Om je goed op je werk voor te bereiden word je intern opgeleid.

Woon je niet in Zeeland?
Als Zeeland niet bij je om de hoek ligt, wil je misschien wel in onze mooie provincie komen wonen. Verhuizen naar Zeeland is bepaald geen straf: Zeeland biedt veel kwaliteit op het gebied van wonen en recreëren. Bovendien heeft EPZ genereuze bedrijfsregelingen o.a. een goede verhuiskostenregeling. EPZ helpt – als je dat wilt – om passend werk voor je meeverhuizende partner te vinden. Als dat nodig is, zet EPZ daar een professionele dienstverlener voor in. Zie ook https://epz.nl/themas/werken-bij-epz/zeeland

 

Meer informatie
Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Eric Ooms, Chef Uitvoering Mechanisch Onderhoud, tel. 0113 – 35 6260.


Neem een virtueel kijkje op het terrein van EPZ en leer jouw nieuwe werkomgeving kennen https://www.kerncentrale.nl/

Solliciteer via onderstaande link of stuur jouw reactie met cv naar [email protected] 


Vacaturenummer 693039

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 2.779 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.