Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Monteur E voor onze kerncentrale

Standplaats: Borssele

  • Aantal uren: 40
  • Opleidingsniveau: MBO

Functieomschrijving

EPZ biedt jou een interessante baan met perspectief. Onze kerncentrale blijft tot 2034 in bedrijf en zal al die jaren in de wereldtop blijven qua veiligheid. Dat betekent investeren en innoveren. En ook na 2034 is er nog zeker tien jaar uitdagend werk: de kerncentrale moet worden ontmanteld tot er een groene weide overblijft. Nog nooit vertoond, de wereld kijkt mee.

EPZ is daardoor een bedrijf in ontwikkeling en altijd op zoek naar verbetering. Wij bieden je volop (technische) uitdagingen en stimuleren je om aanvullende vakgerichte opleidingen te doen. Ook jij kunt je dus blijven ontwikkelen. Hoe groter je ambitie, hoe ruimer je opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Daarnaast hebben wij een prettige, informele werksfeer, goede arbeidsvoorwaarden met een bovengemiddeld aantal vakantiedagen en uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden. Ook kennen wij een prima verhuiskostenregeling. Ben jij de nieuwe Elektrische Monteur die wij zoeken?

Functie-eisen

Jouw nieuwe werk
Als Monteur E ben je werkzaam in de elektro-, meet-, regel- en automatiseringstechniek. Je vervangt, onderhoudt, reviseert en repareert. Je beoordeelt afwijkingen van elektrotechnische apparatuur en je kalibreert onze instrumentatie. Je onderzoekt en verhelpt urgente storingen. Vanzelfsprekend draai je mee in de storing- en consignatiedienst. Bij revisies of grote onderhoudsprojecten houd je toezicht op de uitvoering van de werkzaamheden door externe medewerkers en je rapporteert hierover. Je voert je werkzaamheden uit in de centrale en in de werkplaats. Om je goed op je werk voor te bereiden volg je onze interne bedrijfsopleiding.

Arbeidsvoorwaarden

Wij vragen
- Een afgeronde technisch MBO opleiding op minimaal niveau 3 in de richting van Elektrotechniek.
- Enkele jaren ervaring als monteur elektrotechniek en/of instrumentatietechniek.
- Aanvullende relevante vakopleidingen op E/I-gebied.
- Rijbewijs B;

Meer informatie
Jouw reactie met CV stuur je naar vacatures@epz.nl.
Voor meer informatie kan je contact opnemen met Ronald Vermeulen, Chef Uitvoering Elektrotechnisch Onderhoud tel.: 0113-356218.


Vacaturenummer 286926