Medewerker Technische Dienst

Standplaats: Ritthem

  • Aantal uren: 40
  • Opleidingsniveau: MBO

Functieomschrijving

500.000 kunststof verpakkingen per dag op 6 machines in Vlissingen. 21.000 collega’s in 46 landen. Fruitsappen, shampoo, afwasmiddel, limonade: je komt het resultaat van jouw werk elke dag tegen… Welkom in onze familie van unieke pioniers, waar je je creativiteit en leergierigheid mag benutten en mag werken met de modernste techniek voor duurzame verpakkingsoplossingen!

Dit ga je doen
Na een intensieve inwerkperiode krijg jij, samen met je collega, de verantwoordelijkheid voor onderhouds-, storings- en ombouwwerkzaamheden aan onze flessenblaasmachines. Daar kunnen de volgende werkzaamheden toe behoren:

• Verhelpen van storingen (mechanisch en/of hydraulisch en/of elektrisch).
• (Preventief) onderhoud aan de machines.
• Ombouwen van productie machines en transportbanden.
• Administratie van je activiteiten.

Dit zeggen je toekomstige collega’s over de technische dienst:
“Geen dag is hetzelfde.” “Cursus of training nodig? Dat mag altijd!” “Trots om elke dag en overal het resultaat van mijn werk tegen te komen.” “Puzzelen met de instellingen van de machines en dan zien dat de productiesnelheid ineens flink stijgt.” “Ik krijg veel vrijheid en zelfstandigheid.” “Elke machine is anders, ze lijken wel een eigen leven te leiden.” “We kunnen op elkaar vertrouwen.

Functie-eisen

Jij vindt alles wat met techniek te maken heeft interessant en wil je kennis daarover continu vergroten. Je leert makkelijk en graag: door een opleiding/cursus, of in de praktijk. Die kans krijg je bij ons, maar je hebt er ook zelf de verantwoordelijkheid voor: Pak je kans! We gaan er niet van uit dat je direct met onze machines (eigen ontwerp) aan de slag kunt, of dat je direct een fles kunt ‘blazen’, dus we leiden je zelf op.
Enige technische kennis/ervaring is wel wenselijk en dan denken we vooral aan:

• Mbo (minimaal niveau 2), bij voorkeur richting WTB, Electro, mechatronica, of vergelijkbaar.
• Goede beheersing van de Nederlandse taal, basis Engels en/of Duits is een grote pre i.v.m. (internationale) praktijktrainingen.
• Je doorziet en onderzoekt technische uitdagingen en komt met je creativiteit en inzicht tot oplossingen.
• Je bent bereid om de pieperdienst (24 uur per dag), om de week, op je te nemen (dan kun je dus teruggeroepen worden i.v.m. een storing).

Arbeidsvoorwaarden

De mogelijkheid op een vaste baan in een modern, internationaal groeiend familiebedrijf waarin jij mee kunt groeien! Een prettige werksfeer, met ruimte voor jouw ideeën en initiatieven.

• Het salaris voor deze functie ligt tussen ongeveer €2000 en €3000 bruto per maand, afhankelijk van kennis en ervaring.
• Er wordt bij ons af en toe overgewerkt, uiteraard krijg je daarvoor een passende vergoeding (o.a. bij de pieperdienst).
• 8% vakantiegeld, 25 vakantiedagen, reiskosten, collectieve pensioen- & ziektekostenregeling.

Kijk vooral ook op www.alpla.com/en om een indruk van Alpla te krijgen! Je werkadres is in Vlissingen-Oost, Denemarkenweg 4.

Kom jij ons team versterken?
Reageer dan via deze sollicitatielink: https://ltpx.nl/MRW0cnj ! Je komt dan terecht op het sollicitatieformulier van onze iRecruiters! Even geen cv bij de hand? Geen probleem, laat je emailadres of telefoonnummer achter en wij nemen contact met jou op!

Als je nog vragen hebt, bel dan met onze iRecruiters Coen Gelijns (06-18439717) of Irma van der Made (06-27390051).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vacaturenummer 303575