Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Medewerker montage

Standplaats: Middelburg

  • Aantal uren: 38
  • Opleidingsniveau: MBO

Herder ontwikkelt en bouwt veelzijdig inzetbare machines van wereldklasse. Unieke machines die sinds 1947 in Nederland worden geproduceerd en zijn uitgegroeid tot een fenomeen. Wereldwijd is Herder het meest verkochte merk in markt van sloot-, beplantings- en bermonderhoud. Dit alles maakt dat Herder machines vaak worden geïmiteerd, maar nooit worden geëvenaard. Herder is één van de toonaangevende merken van Dutch Power Company. Tot deze groep behoren merken als Conver, Roberine en Votex. In verband met de uitbreiding van onze bedrijfsactiviteiten zijn wij per direct op zoek naar vakmensen of mensen die graag het vak willen leren.

De functie:
Jij monteert, op basis van tekeningen en technisch inzicht, zelfstandig uiteenlopende onderdelen zowel hydraulisch als mechanisch, maar ook complete machines. Verder assisteer je bij het afmonteren/ in bedrijf stellen van onze machines en balanceer je rotoren en ventilatoren. Je houdt stuklijsten bij en denkt mee over productietechnische vraagstukken. Ook draag je oplossingen aan en ga je voor optimale kwaliteit en klanttevredenheid.

Het profiel:
Je bent in het bezit van een technische MBO opleiding niveau 3 of 4. Ook heb je kennis van hydrauliek/pneumatiek. Bij voorkeur heb je minimaal 3 jaar ervaring in een productieomgeving en je bent bereid tot het volgen van cursussen.

Wij bieden:
Een zelfstandige functie bij een innovatieve, technische organisatie. Kenmerkend voor onze organisatie is het enthousiasme voor het vak en de informele werksfeer gericht op samenwerking met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Interesse?
Stuur dan je brief met motivatie en CV naar werkenbij@dutchpowercompany.com. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Janet van den Dries.


Vacaturenummer 537361