Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Manager Engineering & Purchasing

Standplaats: Vlissingen

 • Aantal uren: 40
 • Opleidingsniveau: HBO

Bedrijfsomschrijving

Nouvall Engineering Services is gespecialiseerd in projectondersteuning voor de (petro)chemische en maritieme industrie. Wij leveren hierin expertise op het gebied van Engineering, Project Management, Maintenance, Shutdowns, Construction en Safety.

Functieomschrijving

Heb jij visie, overtuigingskracht en wil je sturing geven aan een team? Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Manager Engineering & Purchasing. Een veelzijdige functie waarbij je niet alleen op technisch gebied een leuke uitdaging hebt, maar ook op management niveau.

Wat doe je als Manager Engineering & Purchasing?
Als Manager Engineering & Purchasing ben je betrokken bij de realisatie van projecten gericht op staalbouwconstructies. Concreet betekent dit dat jij meehelpt onze processen zo optimaal te laten verlopen waarbij de doorlooptijden en milestones worden bewaakt en er een goede afstemming plaatsvindt tussen de verschillende afdelingen.

Je hebt hierbij twee aandachtsgebieden. Dat zijn de afdeling Engineering (tekenkamer) en de afdeling werkvoorbereiding, inkoop en facturatie. Voor deze twee afdelingen ben jij de direct leidinggevende van zo'n 19 collega's. Met jouw leiderschapsstijl kun je jouw team motiveren om het beste uit zichzelf te halen en hen bewust te laten worden van hun rol binnen de organisatie.

Enkele verantwoordelijkheden die bij deze functie horen:

 • Actief bijdragen aan het uitstippelen van de bedrijfsstrategie en deze omzetten naar concrete en haalbare doelen voor jouw afdelingen met als doel een positief bedrijfsresultaat en het verbeteren van interne processen;
 • Opstellen van planningen voor engineering en werkvoorbereiding en het bewaken daarvan;
 • Het beoordelen van projectplannen ter voorkoming van faal- en foutkosten;
 • Afstemmen van alle facetten van voorbereiding tot het afmelden van de uitvoeringspakketten tussen alle betrokken afdelingen;
 • Het dagelijks aansturen van het engineeringsteam, je streeft naar een zo efficiënt mogelijke uitvoering van de verschillende werken en projecten;
 • Je ontwikkelt het aankoopbeleid door en monitort dit naar duurzame relaties.

Functie-eisen

 • HBO werk- en denkniveau met achtergrond in techniek;
 • Managementervaring;
 • Communicatief vaardig/Inlevingsvermogen;
 • Doelgerichte aanpak/efficiënte werker.

Arbeidsvoorwaarden

Uitstekende arbeidsvoorwaarden, zie onze website.

Sollicitatieprocedure

Solliciteren kan via onze website.


Vacaturenummer 720995

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 2.516 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.