Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Maintenance Technician

Standplaats: Vlissingen

  • Aantal uren: 40
  • Opleidingsniveau: MBO

Bedrijfsomschrijving

Nouvall Engineering Services is gespecialiseerd in projectondersteuning voor de (petro)chemische en maritieme industrie. Wij leveren hierin expertise op het gebied van Engineering, Project Management, Maintenance, Shutdowns, Construction en Safety.

Functieomschrijving

De Maintenance Technician Mechanical is hoofdverantwoordelijk voor het uitvoeren van de Maintenance taken op veilige, efficiënte en effectieve wijze, overeenkomstig het jobpakket.

 Checkt of alle noodzakelijke informatie in het jobpakket aanwezig is en geeft feedback aan de planner bij afwijkingen;  Bekijkt of er problemen zijn met de uitvoering op technisch, veiligheid of ander gebied;  Beoordeelt of hij de kennis en ervaring heeft om dit werk te kunnen/mogen uitvoeren;  Zorgt dat hij de nodige (kritische) procedures en protocollen heeft en neemt deze door;  Overlegt met de werk voorbereider of/wanneer het werk uitgevoerd kan worden;  Zorgt ervoor dat de juiste vergunning wordt aangevraagd;  Checkt of alle machines en gereedschappen beschikbaar en in orde zijn;  Voert alle werkzaamheden uit volgens de daarvoor geldende procedure met gebruik van de checklist indien van toepassing;  Overlegt met de toezichthouder / werkvoorbereider als er extra handelingen nodig blijken te zijn en vult indien nodig MMW bon in;  Bij extra problemen die een nieuwe werkorder nodig maken zorgt hij voor gedegen onderzoek naar de oorzaak van het probleem volgens het create a value added work order proces;  Als het werk niet op tijd kan worden opgeleverd communiceert hij dit met de klant;  Voert kwaliteitscontrole uit en assisteert bij het bepalen of het probleem opgelost is;  Stelt zeker dat het beoogde doel van de job is bereikt volgens Benelux procedure;  Completeert de benodigde informatie ten behoeve van documenting en history updating (mains/engineering files etc).

Functie-eisen

  • MBO-4 niveau in de richting van werktuigbouwkunde of gelijkwaardig.
  • +/- 6 jaar ervaring in onderhouds omgeving.
  • In bezit van VCA-Vol certificaat of bereid om dit op korte termijn te behalen.

Arbeidsvoorwaarden

Uitstekende arbeidsvoorwaarden, zie onze website.

Sollicitatieprocedure

Solliciteren kan via onze website.


Vacaturenummer 613341

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 2.592 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.