Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Magazijn Medewerker

Standplaats: Middelburg

  • Aantal uren: 38
  • Opleidingsniveau: MBO

Herder ontwikkelt en bouwt veelzijdig inzetbare machines van wereldklasse. Unieke machines die sinds 1947 in Nederland worden geproduceerd en zijn uitgegroeid tot een fenomeen. Wereldwijd is Herder het meest verkochte merk in markt van sloot-, beplantings- en bermonderhoud. Dit alles maakt dat Herder machines vaak worden geïmiteerd, maar nooit worden geëvenaard. Herder is één van de toonaangevende merken van Dutch Power Company. Tot deze groep behoren merken als Conver, Roberine en Votex. In verband met de uitbreiding van onze bedrijfsactiviteiten zijn wij per direct op zoek naar vakmensen of mensen die graag het vak willen leren.

De functie:
Voor ons magazijn zijn wij op zoek naar een enthousiaste en precieze medewerker. Doordat je secuur en in vlot tempo kunt werken zorg je voor een snelle verwerking van alle voorkomende magazijnwerkzaamheden. Deze werkzaamheden zijn o.a. interne en externe goederenontvangst, opslag, reservering van goederen voor de productie en het rapen van goederen en verzend gereed maken van onderdelen/machines voor klanten.

Het profiel:
We zijn op zoek naar een doorpakker die nauwkeurig kan werken. Je hebt MBO niveau 3 denkvermogen en ervaring binnen een vergelijkbare functie. Er wordt een flexibele instelling verwacht. Ervaring met heftruck rijden is een pré.

Wij bieden:
Een zelfstandige functie bij een innovatieve, technische organisatie. Kenmerkend voor onze organisatie is het enthousiasme voor het vak en de informele werksfeer gericht op samenwerking met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Interesse?
Stuur dan je brief met motivatie en CV naar werkenbij@dutchpowercompany.com. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Janet van den Dries.


Vacaturenummer 537365