Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Junior TV Engineer

Standplaats: Vlissingen

  • Aantal uren: 40
  • Opleidingsniveau: MBO

Functieomschrijving

DELTA Fiber Nederland (DFNL) loopt voorop in de glasvezel revolutie en wil voor zijn Telecom producten en diensten de beste keuze zijn van haar bestaande en nieuwe klanten. Met veel plezier leveren wij dagelijks internet, tv en telefonie aan consumenten en ondernemers voor klanten van onder andere de merken DELTA en Caiway. Daarbij investeren we continu in onze organisatie en ons netwerk om nog meer klanten te kunnen bereiken, verspreid over heel Nederland! DELTA Fiber Nederland is de werkgever achter de merken DELTA en Caiway.

DFN levert een aantal TV diensten via eigen glasvezel/HFC netwerken. Op dit moment leveren we, zowel Digitale TV (DVB-C) als Interactieve TV (IPTV) aan klanten in de regio’s Zeeland, Westland en diverse andere regio’s in Nederland. Doelstelling is om de diensten 24/7 beschikbaar te hebben voor 100% van onze klanten. Daarnaast worden maandelijks nieuwe toepassingen toegevoegd aan bovengenoemde TV diensten.

Jouw nieuwe werk en afdeling
Onze televisie diensten zijn jouw speelveld. Samen met een team van engineers werk je samen om deze in topconditie te houden. Je richt je samen met onze leveranciers op ontwikkeling en onderhoud van zowel de DVB-C als de IPTV platformen. Je zorgt ervoor dat storingen zo snel mogelijk worden verholpen. Je bedenkt ook oplossingen om storingen in de toekomst te voorkomen. Je verbetert de monitoring en overlegt met leveranciers over maatregelen die zij moeten nemen. Naast het onderhoud zal je bijdragen aan vernieuwingen en verbeteringen op de platformen. Maandelijks worden nieuwe toepassingen getest en toegevoegd om de beleving voor de klanten nog beter te maken.

Functie-eisen

• Minimaal MBO werk- en denkniveau;
• Eventueel werkervaring in een Video / TV of TV omgeving is een pré;
• Ervaring met video technieken zoals: DVB-C, CDN, HTTP, UDP, CA, DRM, MPEG, ABR, Transcoders, Packagers en Multiplexers;
• Je hebt een streepje voor met kennis van IP en/of HFC netwerken, Linux OS, load balancers, firewalls, databases en monitoring.
• Leergierigheid als het gaat om IT, Techniek en Streaming.

Dit ben jij
Je vindt het leuk om bij een telecombedrijf te werken dat niet corporate is, snel groeit en een ‘can-do’ mentaliteit heeft. Jij weet prima je weg te vinden binnen een snel veranderende organisatie. Je bent in staat om binnen bestaande complexe systeemomgevingen oplossingen te bedenken voor video en audio. Je bent bezig met het continue verbeteren van de beeldkwaliteit. Je bent bezig met het continue verbeteren van de beeldkwaliteit. Ook heb je een scherp oog voor vernieuwing, vereenvoudiging en automatisering.

Je werkt in een hecht team samen om een nieuwe TV beleving te realiseren. Je bent klantgericht en bereid om net dat stapje meer te zetten waar het gaat om de kwaliteit van de TV diensten. Last but not least ben je leergierig en heb je de ambitie om het vak snel te leren.

Arbeidsvoorwaarden

We bieden je uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals een collectieve ziektekostenverzekering en aantrekkelijke korting op bijvoorbeeld de abonnementskosten van jouw sportclub. Met jouw Benefit Budget bepaal je zelf hoe je je arbeidsvoorwaarden inzet. Ook zijn er volop ontwikkelmogelijkheden binnen onze organisatie. De standplaats voor deze functie is (afhankelijk van jouw woonplaats) Vlissingen of Schiedam.

Interesse?
Ben je geïnteresseerd in deze functie? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatiebrief! Stuur ons je gegevens op via vacatures@deltafibernederland.nl.

Wil je eerst meer informatie, dat kan! Neem dan contact op met Herbert Nieuwland 06 51585957 / hnieuwland@deltafibernederland.nl of Bart Smeels 06 81254725 / bsmeels@deltafibernederland.nl


Vacaturenummer 356456

DELTA Fiber Nederland

t.a.v.
Buitenruststraat 10
4337 EH MIDDELBURG