Installatiemonteur / Projectmonteur

Standplaats: Vlissingen

  • Aantal uren: 40
  • Opleidingsniveau: N.v.t

Functieomschrijving

Werken bij Hakvoort Professional

Wanneer u ons enthousiaste team van medewerkers zou vragen wat ze het meest aanspreekt in hun werk, dan is dat ongetwijfeld de prettige sfeer en de no-nonsense cultuur. Werken bij Hakvoort Professional, een familiebedrijf, staat voor betrokkenheid, afwisseling en een grote mate van zelfstandigheid binnen een jonge en gezonde onderneming.

Met zes vestigingen in Nederland zijn wij een toonaangevend totaalleverancier binnen de grootkeuken sector en richten wij ons op kwaliteit, innovatie en expansie. Onze klantenkring bestaat onder andere uit horeca en fastfood bedrijven, ziekenhuizen, zorginstellingen, bedrijfsrestaurants, luchtvaartmaatschappijen, rederijen, recreatiebedrijven, supermarkten, etc. De variëteit zorgt ervoor dat geen dag bij Hakvoort Professional hetzelfde is.

Ons zeer uitgebreide assortiment grootkeukenapparatuur wordt rechtstreeks geïmporteerd uit 32 landen en deels op maat geproduceerd in eigen fabriek in Emmeloord.

Als ambassadeurs van Hakvoort Professional streven onze medewerkers naar een duurzame relatie met onze afnemers. Hierbij zijn hun kennis van zaken, aandacht en inlevingsvermogen onontbeerlijke eigenschappen. In totaal zijn er binnen Hakvoort Professional ca. 230 mensen werkzaam in een breed scala van functies.

Zie onze bedrijfspresentatie: https://www.youtube.com/watch?v=RMBB-6LVjVE

Een baan met veel afwisseling en technische uitdagingen
De ene dag installeer je een horecakeuken bij een sterrenrestaurant en de andere dag plaats je een frituurbakwand bij een cafetaria. We kunnen wel zeggen dat geen dag van onze installatiemonteurs hetzelfde is! Ben jij een techneut die uitdaging ziet in gevarieerd werk bij een hecht familiebedrijf? Lees dan vooral nog even verder…

Wij zijn opzoek naar een Installatiemonteur/projectmonteur voor de provincie Zeeland

Werken in een team met vakmensen
Als projectmonteur bij Hakvoort Professional werk je in teamverband. Samen met je collega’s begin je om 7.00 uur bij onze vestiging in Vlissingen. We spreken de dag door, zodat je precies weet wat je te doen staat. Om welke locatie gaat het? Welke uitdagingen treffen we ter plaatse aan? En wat wordt je rol tijdens de installatie van het project? Zomaar wat vragen die ’s ochtends vroeg gelijk aan de orde komen. Daarna stap je in je eigen bus, voorzien van alle gemakken en gereedschappen. Op weg naar de klant!

Geen dag is hetzelfde
Tijdens het uitvoeren van je job krijg je te maken met vele technische aspecten en uitdagingen. . Denk hierbij aan GWE (gas-, water en elektra) en installatietechniek. Als koeltechniek je belangstelling heeft dan is dat ook eventueel mogelijk. Je dag bestaat uit het realiseren van complete horecakeukens met kookapparatuur, ovens, afzuigkappen, koelinstallaties en vaatwasmachines maar denk ook aan uitgiftebuffetten en leskeukens in scholen. Nadat je de apparatuur vakkundig bij de klant hebt geïnstalleerd, geef je de klant uitleg over zijn nieuwe apparatuur en vertel je over het onderhoud ervan. We vinden het belangrijk dat je een klant- en oplossingsgerichte mentaliteit hebt en vooral plezier in je werk! Want dat zal je ook uitstralen naar onze klanten.

Functie-eisen

Uitgebreide mogelijkheden om je verder te ontwikkelen
Van onze nieuwe collega verwachten we dat hij of zij elektro- en installatietechnische kennis heeft op MBO-niveau.

Arbeidsvoorwaarden

Op onze kosten kun je eventueel verder studeren in gas-, water- en koeltechniek en de VCA en NEN 3140 certificaten halen. Ook worden er toolboxmeetingen gehouden waarbij je alles leert over veilig werken. Er zijn volop doorgroeimogelijkheden! Heb je een studiecontract met je huidige werkgever? Ook die kunnen we van je overnemen.

Collega-servicemonteur Pieter Jelle neemt je alvast mee achter de schermen bij de storingsdienst:
https://www.youtube.com/watch?v=PAzX_7Lpncw

Om zeker te weten of deze baan jouw droombaan is, kun je een dag in de auto stappen bij een van onze monteurs.
We maken graag nader met je kennis.

We maken graag nader met je kennis!

Ben je enthousiast geworden over deze vacature en wil je aan de slag bij de grootste horeca- en grootkeukenleverancier van Nederland? Dan kun je reageren via de link van deze site of anders via www.hakpro.nl


Vacaturenummer 272548