Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Inspecteur A

Standplaats: Terneuzen

  • Aantal uren: 36
  • Opleidingsniveau: HBO

Functieomschrijving

Inspecteur A
Terneuzen, 36 uur per week

Wil jij je elke dag inzetten voor een schoon en veilig Zeeland? Dat kan bij RUD Zeeland!

Wat ga jij doen?
Je werkt als generalist regulier toezicht. Je controleert met name complexe bedrijven. Je verwerkt de resultaten tot een rapportage en een brief aan het gecontroleerde bedrijf. Bij herhaling van overtredingen adviseer je samen met een juridische collega over de te nemen vervolgstappen, zoals bijvoorbeeld het opleggen van een dwangsom. Je voert de controles zelfstandig uit, soms samen met een collega of een andere dienst (gemeente, Veiligheidsregio Zeeland, waterschap, eventueel politie).

Verder neem je deel aan het piket. Dit houdt in dat je gemiddeld om de 7 weken een week piket hebt. In die week worden klachten van derden en meldingen van bedrijven aan jou doorgegeven en ga je op onderzoek uit om te beoordelen of de klacht terecht is en of er wellicht regels worden overtreden. Tijdens het uitvoeren van deze piketwerkzaamheden beschik je over een dienstauto van de RUD Zeeland.

Functie-eisen

Wie ben jij?
• Je hebt een afgeronde hbo-opleiding (Chemische Technologie afgerond of een opleiding die technisch en/of chemisch georiënteerd is).
• Je hebt bij voorkeur ervaring op het gebied van IPPC-bedrijven in de agrarische industrie.
• Je hebt aantoonbare affiniteit met het werken met digitale systemen.
• Je bent analytisch, nauwkeurig, oplossingsgericht en weet hoofd- en bijzaken goed te onderscheiden.
• Je werkt zelfstandig, bent transparant en collegiaal in een team.
• Je bent besluitvaardig, standvastig, daadkrachtig, objectief en zorgvuldig in het verrichten van onderzoek.
• Je beschikt over een geldig rijbewijs B.

De mogelijkheid bestaat om in deze functie als starter te groeien. Mocht je nog niet volledig aan dit profiel voldoen, maar denk je voldoende in huis te hebben om daar op termijn door middel van een ontwikkeltraject aan te kunnen voldoen, dan nodigen wij ook jou uit om te reageren.

Arbeidsvoorwaarden

Wat bieden wij?
Een functie bij een relatief jonge organisatie, die nog volop in ontwikkeling is. Er heerst een informele sfeer en de lijnen tussen de medewerkers zijn kort. Wij bieden je de mogelijkheid om plaats- en tijdsonafhankelijk te werken. Dat betekent dat de indeling van de werktijden en de plaats waar het bureauwerk verricht wordt grotendeels naar behoeven kunnen worden afgestemd op de persoonlijke situatie. Je krijgt een vergoeding voor woon-werkverkeer en een T-tag voor de Westerscheldetunnel. De functie is gewaardeerd in salarisschaal 10. Bij 36 uur per week is het maximumsalaris € 4.284,28 bruto per maand. Boven op je bruto maandsalaris ontvang je een Individueel Keuzebudget van 22,37%. Het aanvangssalaris is afhankelijk van opleiding en ervaring. Afhankelijk hiervan kan het aanvangssalaris in een aanloopschaal zijn.

Informatie en solliciteren
Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan direct via het online sollicitatieformulier: https://ltpx.nl/26A1YrN
. Solliciteren kan tot en met 4 december 2020. Voor vragen over de functie kun je terecht bij Marcel den Boer, team accounthouder op telefoonnummer 06-51200016 of via email: mjk.denboer@rud-zeeland.nl.

We bepalen in overleg met de sollicitant hoe we de sollicitatiegesprekken vormgeven met inachtneming van de preventieve maatregelen rondom het coronavirus.

We stellen deze vacature gelijktijdig in- en extern open.

Acquisitie stellen wij niet op prijs.


Vacaturenummer 429673