Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Hoofdwerktuigkundigen voor onze kerncentrale

Standplaats: Borssele

  • Aantal uren: 40
  • Opleidingsniveau: HBO

Functieomschrijving

Als Hoofdwerktuigkundige handhaaf je de actuele (nucleaire) veiligheid van onze centrale en werk je mee aan een economische bedrijfsvoering. Vanuit de regelzaal bedien je op de meest veilige en efficiënte wijze de kerncentrale; je bewaakt en controleert technische systemen en verricht beproevingen aan de installaties. Je bent besluitvaardig, stressbestendig en je kan goed leiding geven. Een psychologische test is onderdeel van de selectieprocedure en om je goed op je werk voor te bereiden word je intern opgeleid. Deze interne opleiding zal 1e kwartaal 2020 starten. Vanzelfsprekend wil je in continudienst werken.

Functie-eisen

- Een afgeronde technische opleiding HBO-energietechniek, HBO- AOT, REWIC B of C, Scheepswerktuigkundige B of C of gelijkwaardig;
- Relevante ervaring in het bedienen van conventionele en/of nucleaire systemen van het elektriciteitsopwekkingproces is een pré

Arbeidsvoorwaarden

Een uitdagende baan waarin jij als Hoofdwerktuigkundige samen met je team zorgt voor een optimale veilige productie van elektriciteit en alles wat daar bij komt kijken. Ben jij de Hoofdwerktuigkundige die wij zoeken?

Jouw reactie met CV stuur je naar vacatures@epz.nl.
Voor meer informatie bel je met Mark Brasser (Adjunctie Manager Productie), 0113-356192 of Josanne Wouters (HR Adviseur), 0113-356160.


Vacaturenummer 302948