Helpdeskmedewerker

Standplaats: Terneuzen

  • Aantal uren: 0
  • Opleidingsniveau: MBO

Functieomschrijving

Onze opdrachtgever in Terneuzen is een concern met meer dan 40 dochterbedrijven en deelnemingen. Zij zijn leverancier en producent van bouwgrondstoffen, eindproducten en diensten ten behoeve van de bouw. Het hoofdkantoor is gevestigd in Terneuzen.

WAT GA JE DOEN?
Voor de afdeling Systeem- en Netwerkbeheer is onze opdrachtgever op zoek naar een enthousiaste helpdeskmedewerker. Samen met je collega(s) zorg je voor de registratie en afhandeling van meldingen (incidentbeheer) en standaard wijzigingen (wijzigingsbeheer). Als helpdeskmedewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor de organisatie op ICT gebied.

Functie-eisen

- Iemand die van aanpakken weet en die het leuk vindt om mensen te
helpen op het gebied van ICT;
- MBO werk- en denkniveau;
- Dienstgericht;
- Teamspeler;
- Nauwkeurig;
- Flexibel;
- Communicatief vaardig;
- Je hebt basiskennis van ITIL (TOPdesk), ICT systemen (Active, Directory,
DHCP, DNS, Exchange, Terminal Server) en werkplekken;
- Kennis van bedrijfsapplicaties is een pré;
- Aangezien je af en toe ook naar andere locaties zal reizen dien je in het
bezit te zijn van een geldig rijbewijs;

Arbeidsvoorwaarden

Een dynamische en stimulerende werkomgeving binnen een mooi familiebedrijf, waar geen dag hetzelfde is. Er is ruimte voor eigen initiatief, en je werkt samen in een team met fijne collega’s. Wil je op termijn doorgroeien? Dan onze opdrachtgever jou in je verdere ontwikkeling door opleidingen aan te bieden die aansluiten bij jouw werkzaamheden.

WIL JE NADERE INFORMATIE?
Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over deze uitdagende functie? Bel dan naar 0113-296310 of stuur jouw cv en motivatie naar info@hb17.nl o.v.v. referentienummer 2019022703.


Vacaturenummer 310585