Heftruck Monteur

Standplaats: Borssele

  • Aantal uren: 40
  • Opleidingsniveau: MBO

Functieomschrijving

Betrouwbaarheid en kwaliteit is belangrijk voor het personeelsbeleid van onze klant. Dit garandeert de continuïteit van het bedrijf, en zorgt ervoor dat hun medewerkers vertrouwen hebben in hun toekomst bij onze opdrachtgever. Dankzij de hechte band die zij met hun medewerkers opbouwen, is het verloop gering. Want goed personeel, daar zijn zij zuinig op.

Ter versterking van hun afdeling heftrucks zoeken wij een monteur die in staat is zelfstandig heftrucks motorisch, hydraulisch en elektronisch te onderhouden, storingen te analyseren en deze te verhelpen. Die bereid is om zich via bijscholing verder in de gevoerde merken te specialiseren. Tevens is de juiste kandidaat in bezit is van een rijbewijs B/E.

Functie-eisen

Je hebt werkervaring als monteur en je hebt minimaal een relevante afgeronde mbo opleiding niveau 3.

Arbeidsvoorwaarden

Ervaring met heftrucks is geen must, dat leer je bij ons.
Je krijgt een dynamische, zelfstandige functie met veel verantwoordelijkheid. Een gedegen opleidingstraject en begeleiding in een enthousiaste en informele werksfeer.
Zeer goede arbeidsvoorwaarden en ruimte om jezelf te ontwikkelen. Tevens het belangrijkste: Een geweldig enthousiast team waar jij in komt te werken!


Vacaturenummer 312643