Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Elektromonteur Machinebouw

Standplaats: Goes

  • Dienstverband: Fulltime
  • Aantal uren: 40
  • Opleidingsniveau: MBO

Wordt jij blij van het opbouwen van (klantspecifieke) besturingspanelen en het aanleggen van bedradingen? Je maakt het helemaal af door de machines aan te sluiten en te testen. Binnen de afdeling Elektro sluit je stuur- en regelkasten aan en je verzorgt de complete bedrading van machines. Je individuele kwaliteiten worden binnen het team zeker gewaardeerd en je wordt dan ook ingezet op wat je goed kan en graag wilt doen. Heb je affiniteit met PLC-besturingen? Dan is de functie echt iets voor jou!

Wie ben jij?
* Je hebt een opleiding Elektrotechniek niveau 3;
* Je hebt ervaring als elektromonteur;
* Je hebt kennis van besturingstechnieken (basis);
* Je kunt zelfstandig werken en oplossingsgericht denken.

Waar ga je werken?
Dit internationale bedrijf zit in Goes en ontwikkelt, produceert, verkoopt en onderhoudt industriële schuur- en slijpmachines. Het bedrijf telt ongeveer 85 medewerkers. 

Wat bieden wij?
Je salaris is conform CAO Metalektro en bij goed functioneren kans op een vast contract!

Enthousiast? Stuur je CV naar Michelle van Leerzem, [email protected] of 0115-649521 voor meer informatie.


Vacaturenummer 606241

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 2.551 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.