Elektromonteur industrie, machines en installaties havengebied Vlissingen-Oost (Nieuwdorp)

Standplaats: Nieuwdorp

  • Aantal uren: 38
  • Opleidingsniveau: MBO

Functieomschrijving

S.O.S. Brielle B.V. een service, onderhouds en schoonmaakbedrijf zoekt voor een van haar productielocatie's in het havengebied van Vlissingen:

Monteur elektrotechnische industriële installaties en systemen.

Taakomschrijving

De medewerker is belast met het onderhoud en reparaties aan onze installaties en machines en het aanleggen van nieuwe elektrotechnische systemen. Daarnaast is hij inzetbaar voor periodieke onderhoudswerkzaamheden en noodzakelijke reparaties en storingen zowel tijdens reguliere werktijd maar die ook bereid is om eventueel bij storing buiten de reguliere werktijden inzetbaar te zijn.

Functie-eisen

Wie zoeken wij??

Een enthousiaste medewerker die samen met de rest van het kleine team in staat is kwaliteit en productiviteit hoog te houden.Iemand zonder een 9 tot 5 mentaliteit en die bereid is om ook eventueel bij storing buiten de reguliere werktijden inzetbaar te zijn.

Mbo werk-/denkniveau met een ruime technische achtergrond.
Enige ervaring in een soortgelijke functie in de industriële sector. Kennis van en ervaring met het lezen van tekeningen alsmede met installatie en onderhoud van Siemens Simatic systemen is een pré.

Kennis, ervaring en motivatie vinden wij belangrijker als diploma’s hoewel het hebben van een geldig VCA-diploma een pré is.

Arbeidsvoorwaarden

Kennis, ervaring en motivatie vinden wij belangrijker als diploma’s hoewel het hebben van een geldig VCA-diploma (of de bereidheid dit op korte termijn te halen) een must is.
Wat wij je bieden is een salaris conform de werkzaamheden (het hebben van eigen vervoer is een must daar verbinding met openbaar vervoer zeer slecht is vanwege locatie in havengebied en werktijden)


Vacaturenummer 268712