Elektromonteur in de industrie, vaste baan en een bonus van € 600,00 netto !

Standplaats: Nieuwdorp

  • Aantal uren: 38
  • Opleidingsniveau: MBO

Functieomschrijving

Je bent elektrotechnisch onderlegd en hebt ervaring met het onderhouden en oplossen van storingen aan machines en installaties. Je werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit onderhoud, reparatie en aanleg van kabels, installaties en machines. Je hebt een MBO niveau elektrotechnische opleiding en daarnaast enkele jaren werkervaring als elektromonteur. Je hebt kennis van besturingen, aandrijvingen en frequentieregelaars. Tevens ben je bereid om ook onregelmatige diensten te werken indien dit nodig zou zijn. De werkzaamheden worden in principe door de weeks uitgevoerd.
Je bent dus ook verantwoordelijk voor periodieke onderhoud en noodzakelijke reparaties. Ook wordt een snelle en adequate opvolging van je verwacht bij eventuele storingen en noodzakelijke reparaties.

Functie-eisen

Een enthousiaste medewerker die samen met de rest van het team in staat is kwaliteit en kwantiteit hoog te houden.
Een aanpakker die goed technisch uit de voeten kan om zelfstandig reparaties uit te voeren.
Iemand zonder een “9 tot 5”mentaliteit en die bereid is om ook eventueel bij storing buiten zijn rooster inzetbaar kan zijn.
Iemand met 2 rechterhanden of 2 linkerhanden en een gezonde dosis kennis en die dat ook graag wil bijhouden door het volgen van cursussen en opleidingen. Eigenlijk ook iemand die bekend is met productiewerkzaamheden, een zeer ruim technisch inzicht heeft, kan omgaan met diverse machines en motiverend is waardoor hij zichzelf en zijn collega’s optimaal kan laten functioneren.
Kennis, ervaring en motivatie vinden wij belangrijker als diploma’s hoewel het hebben van een geldig VCA-diploma (of de bereidheid dit op korte termijn te halen) een must is.

Arbeidsvoorwaarden

Wat wij je bieden is een salaris conform de werkzaamheden (het hebben van eigen vervoer is een must daar verbinding met openbaar vervoer zeer slecht is vanwege locatie in havengebied en werktijden) met een reiskosten vergoeding een een eindejaarsbonus volgens onze CAO.

Daarnaast bieden wij aan de juiste kandidaat een bonus van € 600,00 netto verdeeld over de 1e 6 maanden van zijn contract.
Lijkt het je wat om op deze vacature te reageren stuur dan je sollicitatiebrief met C.V. aan;
piet@sos-bv.com met vermelding vacature onderhoudsmedewerker Vlissingen-Oost .


Vacaturenummer 279038

SOS Brielle BV

t.a.v. SOS Brielle BV