Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Electrical Engineer

Standplaats: Terneuzen

  • Dienstverband: Fulltime
  • Aantal uren: 40
  • Opleidingsniveau: MBO
  • Salarisindicatie (bruto): €3,300 - €4,200 per maand

Ben jij dé specialist op het gebied van het ontwerpen van de elektrotechnische installaties en ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Dan hebben wij een mooie kans voor jou!

Dit bedrijf in Terneuzen bouwen verpakkings- en palletiseermachines. Het is een bedrijf met een mooie, moderne werkplaats.

Wat ga je doen?

De functie bevat het a.d.h.v. werktekeningen zelfstandig opzetten van nieuwe of het aanpassen/verbeteren van bestaande elektro-schakel schema’s en het uitbesteden van het produceren van sturingskasten voor het optimaal functioneren van de machines. Een onderdeel van de functie is het onderhouden van contacten met toeleveranciers en zorg dragen voor het tijdig toezenden van de werkopdrachten. Je maakt werkopdrachten aan voor de afdeling productie en je ondersteunt en adviseert wanneer nodig bij de werkzaamheden of technische problemen van de uitvoerende monteurs.

Meer weten lees snel verder of neem contact op met Sjakco de Braal 06-82066117.

Wie ben jij?

In deze functie is het belangrijk dat je voldoende kennis hebt van elektrische installaties. We denken aan iemand met werk- en denkniveau op HBO/MBO+ niveau elektrotechniek en kennis van het schematekenen in het programma Eplan. Je vervult deze functie samen met 3 collega’s, waarbij je zelfstandig werkt en verantwoordelijk bent voor de kwaliteit van je eigen werk. Affiniteit met machinebouw is een pre.

Voor deze functie zoeken wij iemand met een passende technische opleiding of achtergrond die initiatief durft te nemen, R&D leuk vindt, gestructureerd te werk gaat en overzicht kan houden over het gehele proces.

Wat bieden wij?

De werkzaamheden vinden plaats in de moderne, goed uitgeruste vestiging Terneuzen. Zij bieden je een uitdagende functie met afwisselende werkzaamheden op basis van een marktconform salaris, afhankelijk van leeftijd en ervaring en bij de functie behorende secundaire arbeidsvoorwaarden. |ij hanteren de CAO Metaalbewerkingsbedrijven.


Vacaturenummer 953361

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 1.607 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.