Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

E&I designer

Standplaats: Buiten Zeeland

  • Aantal uren: 40
  • Opleidingsniveau: MBO

Bedrijfsomschrijving

Nouvall Engineering Services is gespecialiseerd in projectondersteuning voor de (petro)chemische en maritieme industrie. Wij leveren hierin expertise op het gebied van Engineering, Project Management, Maintenance, Shutdowns, Construction en Safety.

Functieomschrijving
Vertrek vanuit IO lijst + P&ID.  Bus segmenten uit tekenen in E-plan (AS-i, Foundation Fieldbus).  Ontwerpen persluchtverdeling.  Ontwerpen voedingsverdeling.  Kritisch meedenken over de ontvangen informatie. Deze is aangeleverd door een studiebureau en moet nauwgezet worden geverifieerd.

Functie-eisen
 Je hebt een afgeronde opleiding A2 niveau richting elektriciteit of elektromechanica.  Je hebt minimum 5 jaar ervaring in een design van elektrische installaties en/of instrumentatie.  Je bent klantgericht en kan snel specifieke technische noden van de klant onderkennen.  Goede kennis van het Engels is een pluspunt.

Arbeidsvoorwaarden

Uitstekende arbeidsvoorwaarden, zie onze website.

Sollicitatieprocedure

Solliciteren kan via onze website.


Vacaturenummer 959513

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 1.839 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.