Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Constructiewerker - Lasser

Standplaats: Middelburg

  • Aantal uren: 38
  • Opleidingsniveau: MBO

Herder B.V., een organisatie met 80 medewerkers, ontwikkelt en bouwt veelzijdig inzetbare machines van wereldklasse. Machines die stuk voor stuk uniek zijn en geproduceerd worden in Nederland. Herder is het meest verkochte merk in de markt van sloot-, beplantings- en bermonderhoud ter wereld. Herder staat voor de hoogste kwaliteit, het beste resultaat en een lange levensduur. Dit alles maakt dat Herder machines vaak worden geïmiteerd, maar nooit worden geëvenaard. Voor onze organisatie zijn we op zoek naar een Constructiebankwerker - Lasser.

Je bent in staat zelfstandig of volgens tekening samen te stellen en lassen van werkstukken in alle standen. Je bent in het bezit van een MBO opleiding niveau 2-3. Verder heb je de cursussen MIG/MAG lassen en elektrisch lassen niveau 1 en 2 gevolgd en behaald. Ook heb je enige jaren ervaring als lasser binnen een productieomgeving. Bij voorkeur ben je in het bezit van een geldig heftruckcertificaat.

Een zelfstandige functie bij een innovatieve, technische organisatie. Kenmerkend voor deze organisatie is het enthousiasme voor het vak en de informele werksfeer gericht op samenwerking met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Geintresseerd? Stuur dan je brief met motivatie en CV naar werkenbij@dutchpowercompany.com.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Janet van den Dries.


Vacaturenummer 438309