Constructiebankwerker / Lasser

Standplaats: Schoondijke

  • Aantal uren: 40
  • Opleidingsniveau: MBO

Functieomschrijving

Als constructiebankwerker/lasser ben je verantwoordelijk voor het samenstellen, monteren een lassen van constructies opgebouwd uit profielen, lasersnijwerk en machinaal bewerkte onderdelen tot een complete installatie. Dit doe je door middel van diverse lastechnieken, zoals MIG/MAG en TIG, certificering is een pre. Je werkt zelfstandig of in groepsverband aan de hand van een technische tekening of schets. Ook het op maat maken van onderdelen en delen van constructies door middel van zagen, slijpen en snijden behoort tot de werkzaamheden. Het betreft middel grote en kleine staal- en Rvs-constructies.

Functie-eisen

Om de functie van constructiebankwerker/lasser goed te kunnen invullen, heb je goede communicatieve vaardigheden nodig. Je bent in staat om snel tot de beste oplossingen te komen. Daarnaast ben je flexibel en kun je zowel zelfstandig als ook in een team functioneren.

Je beschikt verder over:

- Een vmbo diploma aangevuld met vakspecifieke lasopleidingen en functiegerichte cursus(sen); of gelijkwaardig niveau door ervaring
- Ervaring met MIG/Mag en TIG lassen (op basis van minimaal VMBO niveau 2)
- Enkele jaren relevante werkervaring
- Een accurate en nette werkhouding
- Een teamplayer mentaliteit, maar je kan ook goed zelfstandig werken op basis van ervaring en inzicht in het lasproces en tekeninglezen.

Arbeidsvoorwaarden

Een uitdagende functie bij een groeiende, innovatieve en internationaal opererende organisatie, uitstekende arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden voor professionele groei en ontwikkeling.


Vacaturenummer 314874