Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

(Beginnend) operator

Standplaats: Goes

  • Aantal uren: 40
  • Opleidingsniveau: N.v.t

Wil je graag werken met machines? Ben je nieuwsgierig naar het proces erachter? Staat kwaliteit bij jou voorop en wil je jezelf graag ontwikkelen tot een vakkundig operator? Dan is deze baan wat voor jou!

Voor één van onze opdrachtgevers in regio Goes zijn wij op zoek naar een operator (3-ploegendienst)

Wat ga je doen?
Met jouw gevoel voor techniek en oog voor veiligheid verlies je het productieproces geen seconde uit het oog. Geen werkdag is hetzelfde!

Je wordt opgeleid en ingewerkt om het productieproces van vruchtenvullingen te bewaken. Dit doe jij door het instellen, opstarten, bedienen, bijregelen en stoppen van verschillende soorten machines. Uiteindelijk zorg jij ervoor dat de klant een heerlijk gebakje, toetje of ijsje kan maken door de juiste hoeveelheden fruit en andere ingrediënten toe te voegen.

Over jou?
- Veiligheid staat voor jou op nummer 1;
- Je bent bereid om veel te gaan leren als operator;
- Je staat ervoor open om aanvullende opleidingen te gaan behalen (bijv Vapro);
- Je bent handig met computers;
- Je hebt technisch inzicht.

Over ons, Havenwerk
Wij streven naar langdurige arbeidsrelaties met medewerkers en opdrachtgevers, die kiezen voor flexibiliteit, continuïteit en kwaliteit. Die combinatie noemen wij: flexinuїteit. Je vindt onze vaklieden dagelijks in de havens en industriegebieden van Amsterdam, Rotterdam, Noord-Brabant, Moerdijk, Terneuzen en Vlissingen. Onze medewerkers, grotendeels in vaste dienst, staan garant voor ervaring en betrouwbaarheid in onze dienstverlening.


Interesse?
Wij bieden wij een leuke en vaste baan met voldoende afwisseling in de haven en industriële logistiek met zeer goede arbeidsvoorwaarden. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen en op te leiden.

Solliciteren? Stuur je cv naar: solliciteren@havenwerk.nl

Wil je eerst meer informatie, dat kan! Neem dan contact op met Havenwerk vestiging Vlissingen, via: 0118 – 490 933.


Vacaturenummer 538129