Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

BBL Leerling Mechatronica niveau 2 of 3

Standplaats: Vlissingen

  • Dienstverband: Fulltime
  • Aantal uren: 40
  • Opleidingsniveau: VMBO

<B> Hou jij van sleutelen, aanpakken en werken in een stoere omgeving met diverse machines?</B> Wil jij je diploma behalen bij een bedrijf waar je elke dag een ander avontuur beleeft mét bijbehorend salaris? Dan spreken wij graag met jou over je loopbaan als <B>leerling mechatronica.</B>

Als <B>leerling mechatronica.</B> kom je te werken bij een enorme dienstverlener op het gebied van logistieke handelingen in Terneuzen. Dit bedrijf is doorgegroeid naar 1200 medewerkers met meerdere vestigingen in Zuid-Nederland en België. Gelukkig is de technische dienst, waar jij komt te werken, een kleinschalige en gezellige club van ongeveer 8 mensen. 

Dit bedrijf houdt zich bezig met de op- en overslag van producten zoals Papierrollen, minerale grondstoffen, meststoffen en voedingsmiddelen. Ze kunnen dingen transporteren over de weg, rails en via het kanaal Gent-Terneuzen. Met een oppervlakte van een half miljoen vierkante meters in Terneuzen is het een hele klus om alle machines, installaties en gebouwen te onderhouden. Dat is precies waar jij bij komt helpen!

Je krijgt hier de kans om brede ervaring op te doen qua machines, technieken en omgevingen .Als onderdeel van de technische dienst zorg je ervoor dat alles op rolletjes blijft lopen. Zo houd jij je bezig met het onderhouden en repareren van transportinstallaties, Overslagmachines, rollend materieel en gebouw gebonden systemen. Daarnaast ga je één dag in de week naar <B>Scalda</B> in Vlissingen waar je theoretische kennis op het gebied van mechatronica verder ontwikkeld wordt. Wij van <B>Werk en Vakmanschap</B> helpen je gedurende de opleiding om deze zo goed en leuk mogelijk te doorlopen.

Wat mag je van ons verwachten
* Je komt te werken bij een leuk bedrijf met goede begeleiding;
* Je krijgt vanaf de eerste dag al een passend salaris afhankelijk van ervaring;
* Je schoolgeld, boekengeld én werkkleding worden ook voor je betaald;
* Gedurende de opleiding begeleiden en coachen wij je om het maximale uit jezelf te halen;
* Na het behalen van je diploma heb jij, bij wederzijdse tevredenheid, een mooie vaste baan
Wat vragen wij van jou?
* Affiniteit met techniek en interesse in het werken in een stoere (haven) omgeving;
* Je hebt minimaal een VMBO-Diploma;
* Je bent minimaal 18 jaar oud, anders mag je helaas het terrein niet op;

Ben jij de techneut in de dop die onze nieuwe collega wordt? Solliciteer dan gelijk, voordat je het weet beginnen de inschrijvingen op het Scalda! Ik vertel je graag meer over de functie en als je wilt, <B> regelen we een rondleiding! </B> Je mag mij altijd appen, bellen en mailen.

<B> Recruiter Robin | [email protected] | 06-12561637 | 0115-649521 </B>


Vacaturenummer 827444

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 2.309 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.