Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Assistent monteur

Standplaats: Terneuzen

  • Dienstverband: Fulltime
  • Aantal uren: 40
  • Opleidingsniveau: VMBO

Heb jij altijd al in de installatietechniek willen werken, maar heb je geen ervaring? Geen probleem! Als assistent monteur vorm je samen met een ervaren collega een team en leveren jullie samen mooi werk af.

Wat ga je doen?
> Aanpakken! Je helpt met sloopwerkzaamheden van badkamers en installaties;
> assisteert bij installatiewerkzaamheden;
> en zorgt dat er newordt, .

Je bent lekker veel op pad. Je vindt het dan ook leuk om bij o.a. particulieren thuis te komen. Vanzelfsprekend ben je klantvriendelijk en streef je ernaar de beste service te verlenen. Het bedrijf waar je komt te werken bestaat in de huidige vorm inmiddels meer dan 25 jaar. Ze zijn actief in de installatiebranche en gespecialiseerd in het plaatsen van sanitair. De vestiging zit in Terneuzen.

Herken jij jezelf hierin?
> Je weet van aanpakken en bent handig;
> Interesse in de installatietechniek;
> Collegiaal;
> Klantvriendelijk en representatief.

Een ervaren monteur mag uiteraard ook zeker solliciteren!

Enthousiast? Stuur je cv naar onze collega Sonja: [email protected] / 0115-649521 / 06-13091692. Als wij mogelijkheden zien, maken we een persoonlijke afspraak om kennis te maken. Nadat we jou hebben voorgesteld bij het bedrijf, mag je daar hopelijk ook snel op sollicitatiegesprek! Bij positief vervolg krijg je een contract van ons aangeboden en kun je aan de slag. 


Vacaturenummer 734771

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 2.404 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.