Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Allround Watersportmonteur

Standplaats: Kamperland

  • Aantal uren: 40
  • Opleidingsniveau: N.v.t

De functie:

Je ben verantwoordelijk voor reparaties en onderhoud aan buitenboordmotoren, binnenboordmotoren en zeil- en motorjachten. Je repareert en installeert elektrische en mechanische installaties aan boord van pleziervaartuigen. Daarnaast voer je polyester-, hout-, en schilderwerkzaamheden uit. Tevens werk je mee bij de overige werkzaamheden op de jachtwerf zoals het in- en uit het water kranen van boten, onderhoud aan de huurvloot en het onderhouden van bedrijfsmiddelen en gereedschap.

Functie-eisen:

Wat verlangen we van onze kandidaat? Het liefst ervaring met één of meerdere van bovenstaande werkzaamheden. Daarnaast verwachten we een positieve instelling en de bereidheid om technische vaardigheden uit te breiden. Een klantvriendelijke uitstraling en een zelfstandige werkhouding met veel eigen initiatief zijn van belang voor deze functie. Een passie voor watersport is een pré.

Aanbod:

We bieden een zeer afwisselende functie in dagdienst in een jong en klein team van medewerkers. De meeste werkzaamheden vinden op onze jachtwerf in Kamperland plaats en incidenteel voeren we werkzaamheden op locatie uit in één van de omringende jachthavens. Overwerken komt nauwelijks voor binnen ons bedrijf.

Het bedrijf:

Zwemer Watersport is een gerenommeerde jachtwerf voor reparatie, onderhoud en stalling van zeil- en motorjachten. Meer dan 55 jaar is Zwemer Watersport een begrip in Zeeland. Naast de jachtwerf bestaat het bedrijf uit een surfcentrum, watersportwinkel, bootverhuur en een webshop. Het bedrijf heeft 6 medewerkers in dienst en in de zomer wordt dit team versterkt door vakantiekrachten.

Soort dienstverband: Fulltime 


Vacaturenummer 449037

Zwemer Watersport

t.a.v. Marcel Filius
Havenweg 4
4493MT KAMPERLAND