Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Aankomend CNC Verspaner

Standplaats: Middelburg

  • Aantal uren: 38
  • Opleidingsniveau: MBO

TPU Services BV is een gevestigde naam in doseer technieken. De nieuwe directie heeft hier het elan van ruim 40 jaar ervaring in machinebouw aan toegevoegd.
Wegens uitbereiding van ons bedrijf in productie van end of line Packaging systemen, zijn wij per direct op zoek naar collega’s.
Om samen de expansie van ons bedrijf verder te realiseren.

Vanuit onze vestiging in Middelburg werken wij als dynamisch en enthousiast team met passie aan de projecten voor onze wereldwijde afnemers.
Technisch leggen wij de lat hoog, door voortdurende ontwikkeling van onze producten.

We houden van uitdagingen en doorpakken, op dit moment komen we door de opdrachtenstroom handen tekort.

Daarom is er per direct behoefte aan aanstormend talent in ons team (m/v)

Aankomend CNC Verspaner

Wat houdt het werk in

Je ontwikkeld onder technische begeleiding oog voor detail in de afwerking van kunststof en RVS onderdelen. Je leert een werkstuk nauwkeurig te beoordelen op kwaliteit. Je assisteert de huidige verspaan afdeling in het vervaardigen en afwerken van kunststof en RVS onderdelen middels een CNC draai- en freesbank. 

Jouw profiel

Je bent enthousiast, integer en leergierig met passie voor techniek. Je volgt op dit moment een technische opleiding, bij voorkeur in werktuigbouwkunde. Je beheerst minimaal Nederlands in woord en in geschrift. Je bent net als ons bereid net dat stapje extra te zetten. Verder ben jij een teamplayer die gestructureerd kan werken. Je bent bereid te investeren in jouw toekomst door je open te stellen voor de aanvullende cursussen en opleidingen die TPU je biedt.

Herken je jezelf in dit profiel, dan nodigen wij jou graag uit om te solliciteren!

Ons aanbod

Een afwisselende en leerzame baan in een dynamisch team voor 32 tot 38 uur per week. Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Technisch hoogwaardige begeleiding door erkend leerbedrijf. Werken en leren waarbij TPU jouw studie financiert behoort tot de mogelijkheden.

Jouw reactie

Enthousiast? Solliciteer dan door je motivatiebrief met CV te sturen naar
Mariëlle de Visser, e-mail mdv@tpu-services.nl

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld


Vacaturenummer 465318