Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

1e Monteur / APK Keurmeester

Standplaats: Heinkenszand

  • Dienstverband: Fulltime
  • Aantal uren: 36
  • Opleidingsniveau: MBO

Riedam Heinkenszand B.V. biedt ruimte aan een 1e Monteur / APK Keurmeester.

Riedam Heinkenszand B.V. is al jaren de one-stop-partner voor auto-onderhoud en is totaalleverancier van banden voor particulier, bedrijf en de agrarische branche. Ons monteursteam werkt vakkundig en binnen dit team zoeken we momenteel een zelfstandig 1e Monteur met certificering voor APK Keurmeester.


De vacature:
Naast werken in een ontspannen werksfeer, zul je vooral op zelfstandige basis de werkzaamheden van reparaties, onderhoud en APK keuringen uitvoeren. Invullen van deze functie geschiedt bij voorkeur op fulltime basis (40 uur). Ervaring is een (grote) pré, maar ons bedrijf biedt ook ruime mogelijkheden om jouw praktijkervaring ten volle uit te bouwen.

Na een korte proefperiode kun jij (na gebleken geschiktheid en een tijdelijke dienstbetrekking) al snel uitkijken naar een contract voor onbepaalde tijd binnen onze organisatie. Salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden worden conform de automotive branche / VACO voorzien. Je bent in het bezit van een rijbewijs (categorie B).


Riedam Heinkenszand B.V. creëert voor jou de mogelijkheid om te gaan voor de lange termijn. We nodigen je uit om te solliciteren naar deze leuke zelfstandige functie binnen ons team!


Riedam Heinkenszand B.V.
t.a.v. Dhr. M. van Riet
Schouwersweg 66
4451 HT Heinkenszand
[email protected]
www.riedam.nl


Vacaturenummer 828648

Riedam

t.a.v. Martin van Riet
Schouwersweg 66
4451 HT Heinkenszand

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 1.873 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.