Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 561 "Techniek" vacatures voor je gevonden

 • Machine bediener inkort zaag per direct werk vast en of flexibel zeeuws vlaanderen

  diverse inkort werk machine bedienen inkort zaag

  2 dagen geleden Flexwerk de Visser ( Kapellebrug )
 • Per direct machine bediener inkort zaag vast of flexibel mogelijk auto zeeuw vlaanderen

  divers matriaal in korten leuk werk etc vast

  2 dagen geleden Flexwerk de Visser ( Graauw )
 • Monteur installatietechniek - zeeland

  Taakomschrijving Als installatie monteur voer je zelfstandig veelvoorkomende installatie werkzaamheden uit, zoals het plaatsen van ketels, radiatoren, maar ook aanleggen van leidingwerk en installeren van badkamers. Storingen aan kranen, toiletten en verstoppingen behoren ook tot de werkzaamheden. Het plaatsen van zonnepanelen (ervaring is een pré). Persoonlijke eigenschappen Je legt het probleem helder aan de klant uit en repareert snel en vakkundig en je adviseert de klant over verbeteringen of vervangingen. Je bent administratief een pietje precies: je zorgt dat je administratie altijd op orde is. Hiervoor heb je beschikking over een tablet en je werk met een mobiele werkbon. Je bent een ervaren, klantgerichte monteur met passie voor installatietechniek. Je bent op de hoogte van wet en regelgeving. Je bent flexibel en hebt geen problemen om buiten kantoortijden in actie te komen. Storingen hebben immers ook geen negen-tot-vijf mentaliteit! Je bent zelfstandig, klantgericht, ordelijk, representatief en initiatiefrijk. Dat zijn eigenschappen die wij erg belangrijk vinden, maar ook collegialiteit is erg belangrijk.  

  2 dagen geleden Try act EWIV ( Wemeldinge )
 • Calculator / werkvoorbereider installatietechniek

  Voor een bedrijf in Zeeland zijn wij op zoek naar een Calculator/Werkvoorbereider Installatietechniek (m/v). In deze functie ben je verantwoordelijk voor het maken van calculaties en offertes voor gas, water en rioleringsinstallaties, zink- en dakwerk in de woningbouw en utiliteit. Hiernaast houd je je bezig met het voorbereiden van werkzaamheden voor collega’s op de werkvloer, het inkopen van benodigde materialen en onderdelen. Het bijhouden van technische en bouwkundige projectdossiers en de administratieve afronding van projecten, naast het onderhouden van contacten met klanten en leveranciers, horen bij deze functie.

  2 dagen geleden Try-act EWIV ( Lewedorp )
 • Monteur bedrijfswagens en grondverzetmachines

  Voor de uitbreiding van een toonaangevende klant in Zeeland met projecten in Zeeland, West-Brabant en Zuid-Holland zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste monteur (m/v) voor het onderhoud van het machine- en wagenpark. Je afwisselende werkzaamheden bestaan uit het technisch onderhouden en repareren van grondverzetmaterieel van 800 kg tot 500 ton, varierend van shovels, graafmachines, telescoop- en rupshijskranen, uiteenlopende onderhoudswerkzaamheden en reparaties aan lichte en zware bedrijfswagens. Tot je werkzaamheden behoren ook het verbeteringen van het machinepark en meedenken hoe eventuele verbeteringen aan de huidige voertuigen te realiseren.

  2 dagen geleden Try-act EWIV ( Kapelle )
 • Monteur buitendienst (m/v)

  ·       Testen van alle hijsmiddelen en werktuigen op schepen en bij industriële klanten; van takel tot scheepskraan, van 500 kg tot 500 ton. ·       Keuren van hef- en hijsmiddelen, valbeveiliging en klimmaterialen. ·       Repareren van hef- en hijsmiddelen

  2 dagen geleden Try act EWIV ( Nieuwdorp )
 • Hovenier vast of flexibel auto internationaal voorman

  Vakantie parken beheer landgoederen groen beheer Kasteel groen beheeer

  3 dagen geleden Flexwerk de Visser ( Biggekerke )
 • Algemeen medewerker fabriek productie vast of flexibel auto

  Wreken in diverse productieve werk omgeving Heftruck werk divers Productie divers Controle werkzaamheden

  3 dagen geleden Flexwerk de Visser ( Goes )
 • Mechanisch monteur

  Wil jij graag bouwen aan nieuwe machines? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wat ga je doen? - Voor internationale klanten machines monteren; - Lezen van werktuigbouwkundige tekeningen en pneumatische schema's; - Samenwerken met je team voor het beste resultaat.

  3 dagen geleden Actief Werkt! Goes ( Goes )
 • Allround poedercoater

  Ben jij ervaren in het vak van poedercoaten? Dan zijn wij op zoek naar jou! We zijn op zoek naar een kandidaat die de producten van onze klant kan poedercoaten voor ze de oven in gaan. Dit is een enorm secuur werk en vraagt de juiste aanpak. De producten komen in diverse maten en jij zorgt ervoor dat ze met de juiste kleur en strak in de lak naar de klant geleverd kunnen worden.

  3 dagen geleden Actief Werkt! Goes ( Heinkenszand )
 • Electrical engineer

  Kan jij machines elektrotechnisch ontwerpen? Dan zijn wij op zoek naar jou! In deze functie ben je verantwoordelijk voor het elektrotechnisch ontwerpen van nieuwe machines. Je maakt een functioneel ontwerp met bijpassende elektrotechnische schema's en de juiste componenten. Daarbij ontwerp je de software en programmeer je de PLC. Ook zorg je voor de troubleshooting en assisteer je je collega's. Zo is geen dag hetzelfde!

  3 dagen geleden Actief Werkt! Goes ( Goes )
 • Engineer (metaal)

  Jij bent als metaal engineer verantwoordelijk voor het technisch uitwerken en productie gereed maken van metalen onderdelen t.b.v. retail-formules. Je maakt hierbij kostprijs technisch verantwoorde keuzes in de te gebruiken constructies, onderdelen en materialen. Alles met het oog op zoveel mogelijk gestandaardiseerde modules en oplossingen. Je draagt actief je steentje bij aan productontwikkeling. Je werkt voornamelijk op kantoor. Je bent technisch maar ook creatief ingesteld. Je kunt een vraag van de klant technisch analyseren en proactief meedenken met de wensen van de klant. Jij denkt in oplossingen; hoe kan het slimmer? Daarbij denk je vanuit total-cost-of-ownership. Vervolgens teken je de projecten uit en maak je ze gereed voor productie. Revisiebeheer van tekeningen behoort ook tot jouw verantwoordelijkheid. Verder pak jij met plezier de volgende werkzaamheden op: • Verbeterpunten van de productie items binnen de formule verwerken; • Het samenstellen en bijhouden van het standaard winkelformuleboek voor de klant; • Artikelen technisch uitwerken met behulp van Inventor en Autocad; • Nieuwe items ontwikkelen (in samenwerking met Projectmanagement); • Jij zorgt ervoor dat prototypes volgens specificaties worden gerealiseerd; • Jij verwerkt de gegevens tot order. Tot slot houd jij je bezig met projectevaluatie; je evalueert projecten samen met het projectteam, je werkt verbeterpunten uit tot concrete kostenreductie voorstellen en je analyseert de nacalculatie. Je gaat aan de slag bij een solide organisatie. Zij hebben klanten in heel Europa, namelijk winkelketens en merkfabrikanten. Er werken circa 250 betrokken medewerkers bij dit bedrijf. Er heerst een mensgerichte en ondernemende cultuur waarbij het verbeteren van het personeel, kwaliteit en processen voorop staat.

  3 dagen geleden Modoc ( Tholen )
 • Montagemedewerker landbouwmachines

  ROOSENDAAL | Motorblokken zo groot als een kleine gezinsauto, machines van bijna 5 meter hoog. Aan jou de taak om deze op te bouwen vanuit de bewerkte metalen platen en onderdelen die de constructie aanlevert. Je maakt natuurlijk wel gebruik van technische tekeningen. Aan de hand hiervan ga je de landbouwmachines samenstellen. Iedere machine is een nieuw project bij dit technisch bedrijf. Het duurt ook even voordat een machine volledig in elkaar zit, van constructie tot montage: zo’n 2000 manuren. Soms zijn er weken bij dat jij met 160 collega’s 2 machines per week de deur uitkrijgt. Overwerken komt dan ook voor. Jullie willen natuurlijk dat de landbouwmachines op tijd naar de klant gaan. Je houdt je verder bezig met: • Montagewerkzaamheden; • Het toepassen van jouw technische kennis op het gebied van: hydrauliek, pneumatiek, mechatronica (de volledige bekabeling wordt door de elektromonteurs gedaan); • MIG/MAG lassen. Het bedrijf waar je komt te werken, ontwerpt en bouwt landbouwmachines. Het is momenteel erg druk bij dit bedrijf, dus zij kunnen jouw hulp goed gebruiken. De klantaanvragen blijven namelijk binnenstromen! Je werkt samen met 160 collega’s: echte vakmensen die ook van hun hobby hun werk hebben gemaakt. Verder heeft het bedrijf alles onder 1 dak. Een spuiterij, constructieafdeling, montage afdeling noem het maar op. Het heeft wel zijn voordelen dat zij niets hebben uitbesteed, zo kun je namelijk sneller schakelen indien nodig. Wanneer een machine gereed is en alles draait, dan wordt dit natuurlijk gevierd. Niet iedere keer, maar wel tijdens de jaarlijkse bedrijfsbarbecue, waarbij jouw partner en kinderen welkom zijn.

  3 dagen geleden Modoc ( Buiten Zeeland )
 • Straler

  Ter uitbreiding van het team zijn wij op zoek naar een straler. Als straler zorg jij ervoor dat de onderdelen zodanig gestraald worden dat je collega ze direct kan coaten. Je hoofdtaak is het stralen van grote onderdelen. Je werkt zowel met een robot als handmatig. Het gaat om fysiek zwaar werk. Omdat je in een klein team collega’s werkt heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je controleert zelf de producten en je werkt zeer nauwkeurig. Ook doe je zelf klein onderhoud aan de straalbenodigdheden.

  3 dagen geleden Actief Werkt! Goes ( Heinkenszand )
 • Constructie bankwerker

  Voor een opdrachtgever in Kapelle zoeken wij een ambitieuze en leergierige medewerker die graag wil leren bankwerken en lassen. Heb jij bijvoorbeeld wel technische affiniteit, maar leer je liever in de praktijk dan op school? In deze functie heb je de mogelijkheid om te leren constructiebankwerken, verspanen, (mig/mag) lassen, tekeningen lezen enz. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het maken van producten, maar natuurlijk ook voor het schoonhouden van je werkplaats. De werktijden zijn ma-do van 07:30 - 16:30 en op vr van 07:30 - 12:30 uur.

  3 dagen geleden Actief Werkt! Goes ( Kapelle )