Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

BBL Leerling Mechatronica

Standplaats: Terneuzen

  • Dienstverband: Fulltime
  • Aantal uren: 40
  • Opleidingsniveau: VMBO

Ben je een sleutelaar in hart en nieren? Hou je van diverse soorten techniek en een schone, overzichtelijke werkomgeving? Als BBL Leerling Mechatronica heb je genoeg te doen en kun je super veel leren bij dit mooie bedrijf in Terneuzen.

Wat ga je allemaal leren?
Als BBL Leerling ga je veel leren aan de hand van een ervaren monteur die je alles over de installaties en machines vertelt en wat jij kan doen om storingen en problemen op te lossen, zo leer je onder andere: 
* Het inspecteren en onderhouden van de installaties zodat ze in goede conditie blijven. (Fijn)mechanisch werk, hydrauliek, pneumatiek en lageringen: je komt het allemaal tegen. Je werk is qua diversiteit en afwisseling te vergelijken met wat een servicemonteur doet, maar dan op één locatie;
* Regelmatig worden externe leveranciers ingeschakeld om klussen uit te voeren. Je loopt mee met de ervaren monteur en leert zo de werkvoorbereiding te doen en hoe ze aanwijzingen geven aan de contractors en inleenkrachten.
* Als je er langer werkt ben je op toerbeurt een week lang samen met je collega het aanspreekpunt voor storingen. Doet er een mechanische storing op, dan onderzoek je waar het vandaan komt. Je lost de storing zelf op of schakelt andere collega’s of externe partijen in. Andere reparaties en stopwerkzaamheden plan je samen in en bereid je voor. Verder is er alle ruimte om voorstellen te doen om technische installaties te verbeteren;
* Daarnaast word je betrokken bij projecten: van het uitdenken, tekenen, opvragen en beoordelen van offertes tot de uitvoering en in bedrijfstelling. 

Kortom een divers bedrijf waar je enorm veel kan leren en eigen inbreng gewaardeerd wordt. 
 
Waar ga je werken?
Je komt terecht in en team waar collega's benaderbaar zijn en een fijne werksfeer is. Het team is verantwoordelijk voor het mechanische werk aan installaties, de werktuigbouwkunde-kant. Je collega’s in de rol van Electrical Technician nemen het elektrotechnische werk voor hun rekening. Het leuke aan deze rol is dat er enorm veel kansen liggen om je te ontwikkelen in je vakgebied. Er is veel ruimte voor eigen initiatief, het volgen van opleidingen en je plant je eigen werk in. 

Hoe gaat dat nu BBL-en?
Je gaat 1 dag in de week naar school en 4 dagen werk je mee en leer je aan de hand van ervaren monteurs de kneepjes van het vak. Je ontvangt gewoon salaris en boeken én schoolgeld worden door Werk en Vakmanschap betaald. Daarnaast begeleiden wij je totdat je je diploma op zak hebt!

Wie ben jij?
* Je hebt (bijna) je VMBO of Havo diploma;
* Je wil graag werken in de techniek en bent gemotiveerd om werken en leren te combineren.
 
Interesse? Bel, app of mail Michelle van Leerzem, [email protected] 06-13091692/ 0115-649521


Vacaturenummer 736059

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 2.413 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.