Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Schoonmaker m/v Dreischor

Standplaats: Dreischor

  • Dienstverband: Parttime
  • Aantal uren: 9
  • Opleidingsniveau: N.v.t

Schoonmaakbedrijf Koster & Co B.V. is een middelgroot schoonmaakbedrijf wat al meer dan 40 jaar is gevestigd in Zierikzee en voornamelijk opereert in Zeeland en het eiland Goeree Overflakkee.

Schoonmaker m/v

Standplaats: Dreischor Schouwen Duiveland

Functieomschrijving

Voor de basisschool op Dreischor zijn wij op zoek naar een schoonmaker m/v voor 5 dagen per week, het aantal uren op deze locatie is ± 9, uur per week, eventueel aan te vullen met uren op andere locaties.

Functie-eisen

Flexibele instelling
Ervaring in de schoonmaak is een pre maar is niet noodzakelijk
Punctueel en accuraat kunnen werken
Goede communicatieve vaardigheden, beheersing van Nederlandse of Engelse taal
Zelfstandig kunnen werken
Gemotiveerd

Arbeidsvoorwaarden

Wij betalen volgens de schoonmaak cao, bruto uurloon vanaf € 11,44 (21 jaar en ouder). Vakantiegeld, eindejaarsuitkering en pensioen. Een contract voor onbepaalde tijd volgt bij gebleken geschiktheid
Mogelijkheid tot het volgen van cursussen 
Werken voor een bedrijf met een goede werksfeer


reageren:
Ben jij na het lezen van de vacature enthousiast geworden? Dan zien we graag een je sollicitatie tegemoet. Wil je meer informatie? Bel tussen 09:00 uur en 16:00 uur naar 0111-412566 en vraag naar de projectleiding


Vacaturenummer 585504

Schoonmaakbedrijf Koster & Co

t.a.v. SMB Koster & Co B.V.
Deltastraat 41
4301RC ZIERIKZEE

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 2.755 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.