Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Schoonmaker

Standplaats: Borssele

  • Dienstverband: Uitzendcontract
  • Aantal uren: 40
  • Opleidingsniveau: N.v.t
  • Salarisindicatie (bruto): €16 - €17 per uur

Laatste kans om mee te kunnen werken aan dit unieke project!!!

Wil jij graag meewerken tijdens de onderhoudsstop op de kerncentrale in Borssele? Dit is je kans.

Wat ga je doen
je gaat aan de slag in de bol van de kerncentrale. Jij zorgt er samen met je ploeg voor dat alle (onderhouds)medewerkers hun werk goed kunnen uitvoeren. Dit doe je door het schoonmaken en schoon houden van de werkplekken en de gehele locatie.
Maar ook het wassen, opvouwen en opruimen van werkkleding hoort tot je werkzaamheden.

Wat bieden wij jou
Je kan ongeveer 6 weken fulltime aan de slag. De eerste weken zijn in dagdienst. Daarna ongeveer 2 a 3 weken in ploegendienst (ochtend, middag en nachtdiensten). De laatste weken zijn weer in dagdiensten.
Je basis bruto loon is 13,36 euro. Tijdens de ploegendienst krijg je hier nog eens 22,6% extra bovenop. Een uurloon van 16,38 euro dus!!
Het werk is tijdelijk maar als je het naar je zin hebt, en er is een vaste plek beschikbaar, dan kun je misschien wel langer blijven.

Hoe nu verder
Om aan de slag te mogen bij de kerncentrale moet je in het bezit zijn van een VCA certificaat.  Daarnaast moet je een VOG aanvragen en een medische test (met bloedprikken) ondergaan.

Heb jij interesse in deze unieke kans? Reageer dan nu nog! Er zijn nog een paar plekken vrij. Bel naar 0118-412620 of mail naar [email protected] en vraag naar Esther


Vacaturenummer 829792

Tempo-Team Uitzenden

t.a.v.
Edisonweg 37
4382 NV VLISSINGEN

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 1.870 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.