Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

medewerker schoonmaak

Standplaats: Oostkapelle

  • Dienstverband: Parttime
  • Aantal uren: 24
  • Opleidingsniveau: N.v.t

Werken op een plek waar iedereen een heerlijk vakantiegevoel heeft!

Kom jij werken op ons vakantiepark Capfun De Pekelinge?

 Je werkt niet alleen op een hele leuke plek, je ontmoet ook nog eens heel veel leuke mensen!

Heb jij doorzettingsvermogen, hou je ervan om ervoor te zorgen dat alles er netjes uitziet voordat de gasten op hun vakantiebestemming aankomen en hou je van aanpakken? Voor het komende seizoen zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die ons team komen versterken.

Ervaring hebben is natuurlijk super fijn, maar ook als je dit werk nog nooit gedaan hebt ben je van harte welkom in ons team. Jouw nieuwe collega's leren jou graag nieuwe dingen.
Doordat wij een groot vakantiepark zijn, is het ook mogelijk om werkzaamheden te combineren als je dat leuk vindt. Zo zou je ook op verschillende afdelingen kunnen werken. Bijvoorbeeld in de horeca of als toezichthouder in het zwembad. Zo is geen dag hetzelfde en wordt het nooit saai!
Het aantal uren en de werkdagen kunnen we samen afspreken. 

Ben je enthousiast en wil je graag solliciteren? Bel ons op 0118-582820 of mail ons op [email protected] Ben je heel enthousiast, maar wil je eerst nog een paar vragen stellen? Ook dan kun je ons mailen of bellen.


Vacaturenummer 834760

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 2.252 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.