Medewerker huishouding / kamerdame

Standplaats: Cadzand

  • Aantal uren: 32
  • Opleidingsniveau: N.v.t

Functieomschrijving

Wij zijn anders. Jij ook? Een bijzonder hotel heeft bijzondere mensen nodig. Mensen met passie voor mensen én passie voor het ambacht. Het is onze missie iedere gast van ons hotel een perfect verblijf te bezorgen.

Iedereen is lid van de familie, zowel gast als medewerker. Daarom stellen we ons loyaal op naar onze gasten, maar ook naar onze collega’s. Wij begrijpen dat we pas echte service kunnen verlenen als we perfect met onze collega’s samenwerken. We scoren een 9 op gebied van gasttevredenheid en zijn altijd op zoek naar ambitieuze, leergierige en fijne nieuwe collega’s die met ons willen zorgen dat onze gasten bij ons een unieke vakantie beleven.

Per direct zijn we op zoek naar een nieuwe collega in de functie van Medewerker huishouding!

Functie-eisen

De gasten een perfect verblijf bezorgen! Daarvoor is jouw functie ook onmisbaar. Want zonder een schone kamer kunnen wij niet de juiste service aan onze gasten verlenen. Natuurlijk weet jij wat schoonmaken is! Jij vindt het een uitdaging dat alle kamers in het hotel er perfect uitzien. Jij werkt volgens de geldende procedures. Daarnaast zorg jij voor het linnengoed. Ook signaleer jij mankementen en tekorten. Jij hebt ervaring in huishouding en je spreekt de Nederlandse of Engelse taal.

Arbeidsvoorwaarden

Een nieuwe medewerker krijgt een jaarcontract met prestatiegerichte betaling boven het branchegemiddelde. Verder stimuleren wij iedereen om zich verder te ontwikkelen met bijvoorbeeld meeloopdagen in het team, trainingen op locatie en cursussen. Je ontvangt korting op behandelingen en producten in onze spa en bij eten in ons restaurant. Bedrijfskleding en maaltijden worden verzorgd. Eventueel kunnen we je helpen bij het vinden van een geschikte woonruimte. De gezondheid van onze medewerkers staat hoog in het vaandel. Je werkt hard, maar kunt, ook tijdens het seizoen, extra vrije dagen opnemen. Er is veel aandacht voor jouw welzijn, gezonde voeding, en balans tussen werk en privé. Daarbij bieden we onze mensen eens per maand kosteloze toegang tot ons zwembad en ruime saunalandschap en bieden we tegen gereduceerd tarief een vitaliteitstraject aan bij sportclub Bodyline. Speciale verzoeken voor vrije dagen zijn bespreekbaar in iedere functie. Tot slot geven we iedereen veel ruimte en vrijheid om mee te denken over vernieuwingen op alle gebieden.


Vacaturenummer 307474

Noordzee, Hotel & Spa

t.a.v. Wijffels
Noordzeestraat 2
4506 KM CADZAND