Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Medewerker Huishouding

Standplaats: Cadzand

  • Dienstverband: Parttime
  • Aantal uren: 30
  • Opleidingsniveau: N.v.t

“Hallo, mijn naam is Elizabeth. Ik ben Peruaans en ik werk bijna 2 jaar bij Hotel Noordzee. Ook mijn man Athiê werkt in het hotel als kok. Ik vind het leuk om hier te werken omdat het meer is dan alleen een werkplek. Noordzee is een deel van ons thuis geworden. Mijn collega’s zie ik als vrienden en onderdeel van onze familie. In Noordzee is er een heel vriendelijke sfeer onder ons allemaal, in het bijzonder ook met de eigenaar. Hij maakt geen onderscheid tussen medewerkers en managers en daardoor voelen wij ons echt een deel van de familie. Aan het eind van een werkdag drinken we soms samen een glaasje wijn. En waar ik ook heel dankbaar voor ben is dat wij Nederlandse lessen mogen volgen in het hotel zodat we de taal beter leren!”

Als Medewerker Huishouding…

kun jij natuurlijk heel goed schoonmaken! Jij vindt het een uitdaging dat alle kamers in het hotel er perfect uitzien. De kamers zijn schoon, ruiken fris en lekker en zijn helemaal afgestemd op de wensen van de gast die er die dag in komt. Daarnaast zorg jij voor het linnengoed. Ook signaleer jij mankementen en tekorten. Jij hebt ervaring in huishouding en je spreekt de Nederlandse of Engelse taal.

Wij bieden jou…

een leuke, actieve baan in een fijn team. In de huishouding werken we met 8 of 9 collega’s. Een aantal van ons richt zich op de openbare ruimten; de anderen doen de kamers. We werken iedere dag goed samen om ervoor te zorgen dat alles op tijd schoon is. Natuurlijk is het fysiek hard werken; dat weet jij als geen ander. Maar wij weten ook dat jij een privé leven hebt met leuke hobby’s en uitstapjes. Wij gaan hiervoor altijd samen op zoek naar een oplossing die voor ons allemaal past.


Vacaturenummer 578460

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 2.219 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.