Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Huishoudelijke hulp in Sas van Gent en omgeving €12,15 - €19,00

Standplaats: Sas van Gent

  • Dienstverband: Parttime
  • Aantal uren: 20
  • Opleidingsniveau: VMBO
  • Salarisindicatie (bruto): €12 - €19 per uur

Uren: 1 – 24 per week (uren mag je zelf bepalen)
Werkdagen: maandag t/m vrijdag tussen 08:30-17:00 uur

Over ons:
Zorgen voor de zorg. Spreekt jou dat aan? Ons ook! Om die reden zetten wij van ZeelandCare ons al jarenlang in voor onze cliënten. Wij bieden met een enthousiast team medewerkers ondersteuning bij cliënten thuis die geheel of gedeeltelijk het huishouden niet meer kunnen doen.

Over jou:
Als huishoudelijk hulp ben jij hierin een onmisbare schakel. Jij zorgt ervoor dat onze cliënten in hun eigen vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen, hoe mooi is dat? Als huishoudelijk hulp verricht je huishoudelijke werkzaamheden bij de cliënt thuis. Je stemt samen met de cliënt welke werkzaamheden er gedaan moeten worden, dit zijn veelal huishoudelijke taken. Daarnaast heb je ook een sociale functie voor de cliënten die veel aan huis gebonden zijn. Jouw aanwezigheid is voor hen een welkome afleiding. Kortom, jij zorgt ervoor dat onze cliënten de zorg krijgen die ze verdienen!

Bij ons ben je vrij om zelf jouw werkindeling en planning te bepalen. Je kiest dus zelf hoeveel uren per week en op welke dagen je ingezet wilt worden. Het werk als huishoudelijke hulp is makkelijk te combineren met eventuele andere baan, studie/stage en je privé situatie.

Wat kan je van ons verwachten?
- Flexibel in te delen werktijden. Jij bepaalt zelf wanneer je werkt en waar je werkt;
- Je kan op korte termijn beginnen;
- Een uurloon tussen de €12,15 - €19,00 bruto per uur;
- Je werkt bij ons met vaste cliënten zodat je een band opbouwt en de waardering krijgt die je verdient;
- Korte lijntjes met de zorgcoördinator die jou begeleidt en ondersteunt.

Wat verwachten we van jou?
- Je hebt affiniteit met de zorg;
- Je kunt zelfstandig de werkzaamheden uitvoeren en pakt hierin jouw verantwoordelijkheid;
- Je spreekt en begrijpt Nederlands op ten minste B1 niveau;
- Minimaal 18 jaar
- Je kan zelfstandig op jouw werklocaties komen;
- Minimaal VMBO- werk en denk niveau

Enthousiast geworden? Stuur jouw cv en motivatie naar [email protected] en er zal z.s.m. contact met jou worden opgenomen om de sollicitatie te bespreken. Voor meer informatie kan je terecht bij Celise Bal 06-43807573.


Vacaturenummer 826492

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 2.325 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.