Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Teamleider Werk

Standplaats: Vlissingen

 • Dienstverband: Fulltime
 • Aantal uren: 36
 • Opleidingsniveau: HBO

Wij zoeken voor onze organisatie een

                                                        Teamleider Werk

"Een goede leider inspireert mensen om vertrouwen te hebben in de leider, een geweldige leider inspireert mensen om vertrouwen te hebben in zichzelf".

 

Voor de afdeling werk zoeken wij een collega teamleider

De afdeling Werk in zijn geheel bestaat uit ongeveer 60 medewerkers met diverse aandachtsgebieden. Het team wordt momenteel aangestuurd door een afdelingsmanager en 2 teamleiders. Omdat de span of control niet meer passend is voegen we hier een extra teamleider aan toe. Samen kijken we periodiek naar de meest passende verdeling in aandachtsgebieden.

Jouw team bestaat uit ongeveer 15 medewerkers die je in de 1e lijn aanstuurt. De aandachtsgebieden zijn werkplekleren en ontwikkeling SW-medewerkers. Dit doet afdeling Werk niet alleen, maar samen met de afdeling Werkleerbedrijf. Voor jouw aandachtgebieden ben je ook inhoudelijk verantwoordelijk voor de ontwikkeling en coaching van betrokken medewerkers van de afdeling Werkleerbedrijf.

 

Dit heb je

De kernwaarden empathisch, respectvol, verbinden, resultaatgericht en innovatief zijn van toepassing voor iedereen die bij Orionis Walcheren werkt. Daarnaast zijn de selectiecriteria en benodigde competenties voor deze leidinggevende functie:

 • Aantoonbaar hbo werk- en denkniveau.
 • Ervaring met kwetsbare doelgroepen en re-integratietrajecten die hen verder kunnen helpen.
 • In hoofdlijnen bekend met de relevante wetgeving binnen het sociaal domein.
 • Ervaring met verschillende leidinggevende stijlen om medewerkers te laten groeien in taakvolwassenheid.
 • Ervaring of affiniteit met aansturing en samenwerking binnen een matrixorganisatie.
 • Stevigheid om op basis van eigen visie besluiten te nemen binnen jouw verantwoordelijkheidsgebied.
 • Sterk in het leiden van projecten en projectteams.

 

Dit krijg je

 • Salaris van € 2.756,- tot  € 4.494, - op basis van 36 uur per week.
 • Daarnaast ontvang je een individueel keuze budget (IKB) van 17,05% over je salaris, dat je naar eigen voorkeur kan besteden wanneer je dat wil.
 • Een arbeidsovereenkomst voor 36 uur per week, in eerste instantie voor de duur van 1 jaar met de intentie voor een langere periode.
 • Een onboarding programma zorgt ervoor dat je je snel thuis voelt in de organisatie en volledig inzetbaar bent.
 • Orionis Walcheren kent een goede werk-privé balans door (onder andere) de mogelijkheid om deels thuis te werken.
 • We zijn een lerende organisatie, erop gericht om jouw persoonlijke ontwikkeling te stimuleren.
 • Een prettige werksfeer waarbij je samenwerkt verschillende enthousiaste teams op de afdeling werk.

 Dit ben je

Je voelt je thuis in een ontwikkelgerichte omgeving en hebt zowel oog voor “running the business” als “changing the business”. Van nature zoek je de samenwerking op met teamleiders van de eigen afdeling én andere afdelingen. Je hebt oog voor afdeling overstijgende belangen en verbindt als ambassadeur medewerkers en ontwikkelgroepen aan elkaar. Methodisch werken is jou niet vreemd. Hierin ben je scherp vanaf de kop tot de staart. Het halen van resultaat is altijd jouw uitgangspunt. Je maakt resultaatafspraken met jouw team en met externe partners en stuurt hierop. Je doorziet dat de arbeidsmarkt een belangrijke stakeholder is binnen jouw werk. Als leider geef je sturing met hoofd én hart. Je bent een verbinder die over goede sociale en contactuele vaardigheden beschikt.

 

Dit ga je doen

Afdeling Werk is samen met interne en externe partners verantwoordelijk om onze klanten vanuit een uitkering te ontwikkelen en te bemiddelen naar werk. Ons doel is mensen zo ontwikkelen dat zij weer een plaats op de arbeidsmarkt kunnen verwerven. Als teamleider re-integratie ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van onze klanten door werkplekleren.

 • Realiseren van een groei van 150 naar 300 werkleertrajecten.
 • Door ontwikkelen van huidige trajecten.
 • Ontwikkelen nieuw trajecten voor klanten met grotere afstand tot de arbeidsmarkt.
 • Realiseren van ontwikkeltrajecten gericht op SW-medewerkers.

                                               We zijn enorm benieuwd naar jou! 

Zo reageer je  

Heb je interesse in deze functie, ga dan naar onze website www.orioniswalcheren.nl. Via de pagina's "Organisatie" en "Bij ons werken" kom je op de pagina "vacatures". Daar kun je de vacature inzien en solliciteren.

Reageer vóór de sluitingsdatum met de button ‘Solliciteren’ op deze vacature.  Voor meer informatie over de functie of de sollicitatieprocedure kun je terecht bij contactpersoon.

Een (online) assessment maakt onderdeel uit van deze sollicitatieprocedure.

 


Vacaturenummer 580940

Orionis Walcheren

t.a.v. HR Afdeling

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 2.225 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.