Meertalige kanjer voor op onze Customer Service afdeling! 24-40 uur

Standplaats: Middelburg

  • Aantal uren: 32
  • Opleidingsniveau: MBO

Functieomschrijving

Als Customer Service binnendienst medewerker ben je de spil van ons bedrijf. Je verwerkt orders van klanten en geeft deze door aan het magazijn. Je hebt veel contact met onze klanten via mail, chat en telefoon waarin je adviseert en met creatieve oplossingen komt. Ook doe je aan aftersales en verwerkt eventuele klachten en retourzendingen. Oftewel, je blinkt uit in het verzorgen van de optimale klantervaring.

Wij zijn een groothandel in sieraadonderdelen en sieraden in het middensegment. Ons bedrijf bestaat inmiddels meer dan 12 jaar en is absolute marktleider in de Benelux. Vanuit een mooie nieuwe locatie in Middelburg werken we dagelijks superhard om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen. Dat doen we samen met inmiddels meer dan 30 collega's. We hebben nu zeven websites in vijf verschillende talen en blijven uitbreiden.

Functie-eisen

Beheers je de Nederlandse en Engelse taal?
Heb je daarnaast nog kennis van een andere taal (Frans / Duits / Spaans)?
Word je gelukkig van een blije klant?
Behandel je iedere klant als koning(in) omdat je zelf ook zo behandeld wil worden?
Ben jij super service gericht?
Ben je een teamplayer met initiatief?
Dan zoeken we jou!

Arbeidsvoorwaarden

We bieden een keurig salaris voor onze branche in Zeeland, deze is afhankelijke van leeftijd en ervaring. Daarnaast vinden we het leuk om vier keer in de week voor jou de lunch te verzorgen en krijg je tweewekelijks een stoelmassage. Als je buiten Middelburg woont krijg je een kilometervergoeding.

Heb je interesse in deze functie van circa 24-40 uur (uren in overleg) en heb je minimaal MBO 4 werk- en denkniveau? Stuur dan je sollicitatiebrief met motivatie en CV in PDF naar sollicitatie@betaalbarekralen.nl en vermeld in het onderwerp: REF: CUSTOMERSERVICE
De vacature sluit op 24 augustus. Heb je voor 29 augustus geen uitnodiging ontvangen voor een gesprek, dan kan je er van uit gaan dat de voorkeur naar een andere sollicitant is gegaan.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Vacaturenummer 307402

Betaalbarekralen

t.a.v. HR Betaalbarekralen