Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Medewerker Frontoffice

Standplaats: Vlissingen

  • Aantal uren: 36
  • Opleidingsniveau: MBO

Bedrijfsomschrijving

Bij de Gemeente Vlissingen staan de mensen centraal. Hier kan je echt het verschil maken en onderdeel uitmaken van de stad. Het karakter van de stad weerspiegelt zich in dat van haar mensen: maritiem, ongepolijst, no-nonsense, creatief, kleurrijk en internationaal.

Functieomschrijving

Zoek jij een baan waarin je iets voor mensen kunt betekenen? Krijg jij energie van contact met klanten en ben jij graag dienstverlenend bezig? Lees dan snel verder.
Je bent het eerste aanspreekpunt voor alle klanten en daarmee het visitekaartje van Gemeente Vlissingen. Je bent flexibel inzetbaar op de klantenservice, aan de informatiebalie en/of de frontoffice balies. 

Jouw dag:
Je rijbewijs halen, trouwen, kinderen krijgen, een verhuizing naar het buitenland. Allemaal voorbeelden van onderwerpen waarmee de inwoners zich tot de gemeente wenden. Zij doen dit aan één van de balies van het stadskantoor, per telefoon of steeds meer via digitale services. Samen met je collega’s behandel je dagelijks alle voorkomende zaken op een passende wijze.

Functie-eisen

• Minimaal MBO- werk en denkniveau
• Ervaring met hospitality, dienstverlening, telefonie of frontoffice. Ervaring bij een gemeentelijke organisatie is een pluspunt
• Je bent communicatief sterk en je spreekt naast Nederlands ook Engels en bij voorkeur Duits
• Passie voor dienstverlening en hart voor de stad!

Arbeidsvoorwaarden

• Een veelzijdige tijdelijke functie tot minimaal eind 2021 bij Gemeente Vlissingen.
• Een salaris van €1934 tot maximaal € 2.904 bruto per maand bij een 36-urige werkweek (salaristabel per 1 oktober 2020).


Vacaturenummer 591788

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 1.815 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.