Kom op 15 juni naar het jobfestival in de Machinefabriek Vlissingen

Standplaats: Vlissingen

  • Aantal uren: 0
  • Opleidingsniveau: N.v.t

Functieomschrijving

Beleef werk op 14 en 15 juni 2019!
WrX! Experience is het werkgelegenheidsweekend waarin je werk beleeft en ervaart, gericht op jongeren, studenten, young professionals en alle werkzoekenden van jong tot oud en binnen en buiten Zeeland.

Een beleving rondom werk en werkgelegenheid, door middel van een open bedrijven route door Zeeland en het WrX! Job Festival. WrX! Experience is een samenwerking van Zeeland Business, Provincie Zeeland, Zeeuwse Vacaturebank en het UWV en wordt ondersteund door lokale scholen, bedrijven en overheden.

Functie-eisen

Bedrijventour
Altijd al eens willen weten hoe een specifiek bedrijf er van binnen uitziet? Grijp dan nu je kans! De WrX Bedrijventour is de gelegenheid om eens een kijkje te nemen bij een bedrijf die matcht bij jouw interesses.
Op vrijdag 14 juni 2019 openen diverse bedrijven hun deuren. Geïnteresseerden kunnen een kijkje nemen bij een of meerdere van de aangesloten bedrijven. De deelnemende bedrijven geven tijdens een ochtend- of middagsessie een rondleiding door hun bedrijfspand of die van een klant met afsluitend een korte presentatie of een mogelijkheid om vragen te stellen.

Jobfestival
Op zoek naar een leuke job? Nieuwsgierig naar openstaande vacatures in Zeeland? Benieuwd welke werkgevers er allemaal zijn in jouw regio? Of ben je oriënterend en wil je verschillende job’s ervaren? Kom dan naar WrX! Job Festival op 15 juni in de Machinefabriek in Vlissingen.

Tussen 09.00 en 16.00 uur presenteren diverse Zeeuwse bedrijven zich op het WrX Job Festival, door middel van interactieve stands, demonstraties en diverse activiteiten! Ervaar werkzaamheden ter plaatse, leer de beste skills voor een sollicitatiegesprek en het opstellen van een perfecte CV en volg diverse workshops!

Arbeidsvoorwaarden

Datum & Locatie

Vrijdag 14 juni Bedrijventour Zeeland (open bedrijven route), op diverse locaties.
Meer informatie: https://www.wrxzeeland.nl/events/wrx-bedrijventour

Zaterdag 15 juni WrX! Job Festival in de Machinefabriek te Vlissingen.
Meer informatie: https://www.wrxzeeland.nl/events/wrx-job-festival

Algemene informatie is te vinden via www.wrxzeeland.nl


Vacaturenummer 298309

Tim78

t.a.v. Tim van den Berg