Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Business Unit Manager

Standplaats: Buiten Zeeland

 • Aantal uren: 40
 • Opleidingsniveau: HBO

Bedrijfsomschrijving

Nouvall Engineering Services is gespecialiseerd in projectondersteuning voor de (petro)chemische en maritieme industrie. Wij leveren hierin expertise op het gebied van Engineering, Project Management, Maintenance, Shutdowns, Construction en Safety.

Functieomschrijving

Sinds 1918 heeft onze klant zich in Frankrijk en de rest van de wereld gevestigd als een belangrijke speler in het ontwerpen en bouwen van steeds efficiëntere en innoverende industriële installaties. Ze hebben zich gepositioneerd als een toonaangevende industriële aannemer die engineering, productie, constructie en onderhoudsexpertise integreert met meer dan 3500 werknemers in 35 landen. Dankzij haar uitmuntend projectbeheer, gebaseerd op haar engagement "Safety first, on time, on spec, on budget", zijn ze uitgegroeid tot een belangrijke wereldspeler in de optimalisering van de investeringen van haar klanten, met name in de markten van Olie & Gas, Energie, Kernenergie en Staal, maar ook in de procesindustrie markten zoals brouwerijen, voeding, dranken, cosmetica en pharma-biotech.

Onze Business Area, biedt een lokale service en expertise in nieuwe pipingwerken en onderhoud aan lokale klanten via haar netwerk van regionale agentschappen. Wij werven momenteel voor ons Belgisch kantoor een : Business Unit Manager


U rapporteert aan het hoofd van de Business Unit North Maintenance en bent verantwoordelijk voor de algemene leiding van een filiaal dat zich bezighoudt met nieuwbouw en onderhoud van mechanische samenstellingen, ketels, drukapparatuur en pijpleidingen voor de industriële sector (met name petrochemie, chemie en staal) bent u verantwoordelijk voor :

 • De ontwikkeling van het bedrijf en de werving van nieuwe cliënten.
 • De doelstellingen van de Business Unit over te brengen aan uw teams in termen van bedrijfsstrategie, preventie, kwaliteit en prestaties.
 • Toezicht houden op de verkoopstrategie en aanbiedingen.
 • Toezicht houden op de activiteiten van de projectmanagers (project- en financieel beheer, aankoop, voorbereiding van interventies, gedetailleerde planning, uitvoering en contractuele follow-up voor alle projecten), en de rapportage verzorgen naar het HQ.
 • Alle menselijke en materiële resources in te zetten die nodig zijn om de werkzaamheden uit te voeren en de uitbesteding te beheren.
 • Zorgen voor het beheer van het profitcenter met zijn financiële follow-up (winst- en verliesrekening), centraliseren en consolideren van maandelijkse rapporten.

Functie-eisen

 • U hebt een gedegen ervaring op het gebied van nieuwe werken en onderhoud in mechanica, ketelbouw of piping voor de petrochemische / energie-industrie.
 •  U hebt ervaring met het beheren van een Business Unit.
 •  U bent een echte manager, u bent een teamspeler en weet uw teams rond projecten te verenigen.
 •  U brengt uw knowhow mee, evenals uw kennis van de klanten en de plaatselijke omgeving.
 •  U bent een hands-on manager met uitstekende interpersoonlijke vaardigheden.
 •  U bent in staat uw teams te verenigen rond projecten en doelstellingen.
 •  U beheerst Frans en Engels.

Arbeidsvoorwaarden

Competitief salaris en de nodige extra's.

Sollicitatieprocedure

Solliciteren kan via onze website.


Vacaturenummer 612741

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 2.596 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.