Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Beheerder(s) Milieustraten (m/v)

Standplaats: Goes

  • Aantal uren: 40
  • Opleidingsniveau: VMBO

Functieomschrijving

De Zeeuwse Reinigingsdienst is op zoek naar
BEHEERDER(S) MILIEUSTRATEN (m/v)

Wat zoeken wij?
Ben jij een enthousiaste collega die goed overweg kan met mensen en die het leuk vindt om met afval van burgers aan de slag te gaan? Dan is deze vacature misschien iets voor jou!

Wat ga je doen?
• Als Beheerder zie je toe op een correcte aanlevering en sortering van huishoudelijke afvalstoffen die door burgers worden aangeboden.
• Je controleert de aangeboden afvalstoffen en je sorteert klein chemisch afval.
• Je volgt de wettelijke regels op en je draagt de voorgeschreven werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen.
• Je beantwoord op correcte wijze eventuele vragen of opmerkingen van burgers.
• Je verzorgt een aantal administratieve werkzaamheden en je regelt het op tijd en correct afvoeren van afvalstromen naar de verschillende verwerkers.
• Je bent verantwoordelijk voor het dagelijks onderhoud en beheer van de Milieustraat.

Functie-eisen

Wat vragen wij?
Minimaal een VMBO-diploma. Verder ben je bereid om een aantal verplichte vakgerichte diploma’s/ certificaten te behalen, zoals Medewerker Milieustraat, Depothouder klein chemisch afval, BHV/EHBO, Omgaan met agressie en Asbestherkenning. Het is een pré als je in het bezit bent van één of meer van deze diploma’s of certificaten. Je bent klantgericht, nauwkeurig en stressbestendig, je kunt goed communiceren, beschikt over een goede fysieke gesteldheid i.v.m. de zwaarte van het werk. Je werkt graag samen met collega’s. Verder beschik je over een flexibele instelling en ben je bereid om regelmatig op zaterdag te werken. Je hebt minimaal een B-rijbewijs en de beschikking over eigen vervoer.

Arbeidsvoorwaarden

Wat bieden wij?
Wij bieden je een leuke en afwisselende baan met zicht op een vast contract en een salaris dat past bij je kennis en ervaring. Het is een functie voor 40 uur per week, maar parttime is zeker bespreekbaar. De standplaats zal in overleg worden bepaald omdat we door heel Zeeland milieustraten beheren. We zoeken zowel beheerders voor Zeeuws-Vlaanderen als voor Noord- en Midden-Zeeland. De ZRD kent goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden. Je komt te werken in een uitdagende organisatie met korte lijnen en een goede, informele sfeer. Er zijn voldoende opleidingsmogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

Wie zijn wij?
Wij beheren en exploiteren voor alle Zeeuwse gemeenten de milieustraten en verzorgen voor de gemeenten Hulst, Kapelle, Noord-Beveland, Reimerswaal, Sluis, Tholen en Veere de huisvuilinzameling. Straatvegen doen wij voor Kapelle, Noord-Beveland, Hulst en Sluis. Daarnaast hebben we een locatie in Goes waar we het Zeeuwse oud-papier/karton en het PMD–afval op- en overslaan. Meer info op www.zrd.nl

Wil je meer weten?
Heb je aanvullende vragen, neem dan contact op met Jan Eversdijk, Bedrijfsleider ZRD op telefoonnummer 06- 10 36 66 04 of e-mail: jeversdijk@zrd.nl.
Als je op onze vacature wil solliciteren, stuur dan je CV met motivatiebrief uiterlijk 5 december 2020 naar Marcel de Kok van Personeelszaken via mdekok@zrd.nl.

Wij voeren deze wervingsprocedure uit in eigen beheer. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.


Vacaturenummer 434901

Zeeuwse Reinigingsdienst BV

t.a.v. Frank Oostdijk